Miért van, hogy tök jó érzés olvasni, hogy valaki mennyire boldog mert babás? Miközben én a héten szülök császárral, és egy csepp örömet nem okoz= ( ( ( ( ( ( (
Egész terhességem, problémás volt,végig csak aggódni kellett,ez nem jó-az nem jó, és most hozzájön,hogy nem tudom normálisan megszülni.Pedig igencsak kicsinek kb.2200grammnak tippelik....
Mi lesz a császárnál?Ettől is csak félek,mégis csak műtét. Mi lesz utána?Kell-e különleges kezelés,injekció?
Tiszta pánikbeteg lettem.
39 heteske.
Én is császáros voltam, örülj neki, hogy indítják és nem vajúdsz és utána lesz császár! Én 18 órát vajúdtam, utána császároztak.
Milyen kezelésre gondolsz? Kapsz majd méhösszehúzót, de azt a rendesen szülőknek is adnak. Meg véralvadásgátlót, injekció formájában, amíg kórházban vagy.
Amikor hazamész még pár napig Aspirin Protectet kell szedned (vigyázz, ne Aspirint kérj a gyógyszertárban, hanem Protectet!). El kell menned majd varratszedésre 1 hét múlva, meg a 6 hetes kontrollra.
Semmi extra.
A babád meg majd kárpótol a problémás terhességért.
Én most várom a másodikat, és még nem tudom, hogy császár lesz megint, vagy nem. Remélem, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!