Terhesen állandó éhség, ti mit eszegettek?
Figyelt kérdés
Még csak 4-5 hetes terhes vagyok kb, de az első tünetem a szinte folyamatos éhség, ilyen savas jellegű. Már voltam terhes, de ez akkor nem volt jellemző, így most tanácstalan vagyok, mit csináljak vagy mit egyek ilyenkor, hogy ne hízzak akkorára, mint egy bálna, már az elején... Merthogy kb eddig csak a keksz vagy kenyér rágcsálása mulasztotta el. Gyümölcs, zöldség rágcsálást próbáltam, hát nem mulasztja el, a gyümölcstől egyenesen rosszabb, gondolom, a sav miatt. Rennie nem mulasztja el. Próbáltam, hogy iszok rengeteg vizet, az sem segített.
Köszönök minden tippet.
2022. jún. 20. 14:17
11/11 anonim válasza:
19. ludea-t lehet szedni terhesen csak. de nekem kb semmit se ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!