Lehet gond ebbol az allando gorcsolesbol?
Én meg csak 9 hetes vagyok most kezdődött a hasfájás nem is görcs inkább szúró nyilalló vagy tompa hol egyik hol másol oldalon meg van hogy közèpen olyan is van hogy hátul a derekam fáj! Hiába szedem a magnéziumot ezekre mintha nem használna.. eddig néha volt csak és görcsös jellegű fájdalom.
Nagyon ijesztő, teljesen be vagyok sz@rva!
A védőnőm szerint is a görcsös a legrosszabb, de szerintem ez egyenfuggo is, az enyhe görcsöket még a doki is normálisnak tartja és van aki menzeszhez hasonló görcsökkènt èli meg az átalakulást is ezzel kapcsolatban mindenhol azt olvasom amíg nem kifejezetten erősek és gyakoriak illetve amig nem társul hozzá vérzés addig nincs gond. De mindenképp meg kell említeni a dokinak! Nyugodj meg! Nekem éjszakánként voltak többször
görcsös jelleguek erre még pihenés is hiába javasolnak hisz ejszaka, nyugalomban jelentkeznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!