Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet valami gond velem?

Lehet valami gond velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 7hetes terhes vagyok. Múlthéten voltam uh -n minden rendben volt a picivel épp hogy 6hetesen már a szívét is lehetett hallani. nagyon örültem is neki.

Igazábol a tüneteim annyiból álltak eddig hogy eröteljesebb derékfájás, hányinger, gyakori vizelés (az jelenlegis), haspuffadság érzet, némi szédülés, néha hasi fájdalom oldalt.

De ugy konkrétan volthogy megsem éreztem csak sűrűbben kellett ennem és elmult a hányinger.

Dolgozom. Gyárba 8órát. A hétfő kicsit megterhelt az állás miatt. Haza jöttem volt némi izomláz szerű érzésem a hasam jobb oldalán . És derékfájás az elég durván. Másnap felkeltem és elmult minden szinte. Ilyen ürességet érzek :( nem puffad a hasam sem :( nincs se vérzés se barnázás sem hasi görcs . eddigsem volt semmilyen vérzésemn, ami kicsit nyugtat .

Lehet valami gond? ..

2022. ápr. 13. 10:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond valószínű. Az, hogy elmúlnak a tünetek, normális. Ezek jönnek-mennek.

Élvezd ki amíg semmit nem érzel, vissza fogod sírni a végén :)

2022. ápr. 13. 11:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Amíg nem vérzel, nem kell aggódni. Az ember hajlamos problémázni ilyenen, de minden periódusban mindenkinél teljesen másak lehetnek a tünetek (valakinel nincs is tünet). Szóval ne görcsölj rá. Ŕn a 37.hetig dolgoztam 8 órában, a 2.fiamnál már 9 hetes volt mire egyáltalán rszrevettem, hogy terhes vagyok. Jó babavárást!
2022. ápr. 17. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!