Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb. 6 hetesen 18 mm-es petezsá...

Kb. 6 hetesen 18 mm-es petezsákban még csak szikhólyag van, embrió nincs. Lehet ez gond?

Figyelt kérdés

Nem tudom, mikor foganhatott a baba. Február 25-én jött még utoljára, márciusban nem jött meg (akkor, és 4-5 nappal utána is negatív lett a teszt), most áprilisban, mikor ismét nem jött meg, teszteltem és pozitív lett.

A doki azt állapította meg most, hogy méret szerint 6 hetes, "petezsákban szabályos szikhólyag látható", vissza kell majd mennem. Huh, de sok helyen azt olvasom, másnak ennyi idősen már szívhang meg embrió van, és ha nincs, az baj, blablabla....

Tudom, minden terhesség más, de vajon belefér, hogy ekkora petezsákban még csak szikhólyag van? Ugye ez a 6 hetes kor is bizonytalan, tulajdonképp bármikor teherbe eshettem...

2022. máj. 9. 13:58
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A doki amúgy azt mondta, ez 6 hetesen így teljesen rendben van, nyilvá tuti akkor lesz, ha jövőhéten embrió is lesz, de gondolom mindenkit nyugtatnak ilyenkor, függetlenül attól, mit gondolnak.
2022. máj. 9. 14:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elmondta a dokid, hogy tök oké... akkor most mit vársz tőlünk?!
2022. máj. 9. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Korán mentél
2022. máj. 9. 15:01
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
szikhólyag azt hiszem, hogy az embrió. Korán is mentél.
2022. máj. 9. 15:09
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Vszeg kesobb fogant mert 6 hetesen tutira latni kene az embriot, nekem akkor mar mindketszer szivhang is volt
2022. máj. 9. 17:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az van hogy korán mentél. Kövi gyereknél ráérsz "8hetesen" is.
2022. máj. 9. 18:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem akartam 7 hétnél korábban menni, csak ugye nem tudtam belőni, hány hetes lehetek pontosan.
2022. máj. 9. 18:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Mindig a ciklushoz igazítják, hogy hány hetes van, nem a fogantatás számít. De ezt már úgyis tudod, hiszen dokinál voltál.
2022. máj. 10. 14:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ma voltam, 6+0 hetesen. “12 mm-es átlag átmérőjű ép szélű petezsák látható, benne szikhólyag sejthető, benne embryo még nem látható”.

Másfél hét múlvára hívott vissza, azt mondta ez így normális.

Nyugi ☺️

2022. máj. 12. 11:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem annyira azon aggódom, hogy 6 hetesre becsülten nem látott még embriót, hanem hogy ekkora petezsákban nem látott ;/ Persze, nem vagyok orvos, csak egyszer olvastam, hogy 15 mm-es petezsák felett már látni kell embriót, nekem meg ugye nem volt
2022. máj. 12. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!