Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen állandó éhség, ti...

Terhesen állandó éhség, ti mit eszegettek?

Figyelt kérdés

Még csak 4-5 hetes terhes vagyok kb, de az első tünetem a szinte folyamatos éhség, ilyen savas jellegű. Már voltam terhes, de ez akkor nem volt jellemző, így most tanácstalan vagyok, mit csináljak vagy mit egyek ilyenkor, hogy ne hízzak akkorára, mint egy bálna, már az elején... Merthogy kb eddig csak a keksz vagy kenyér rágcsálása mulasztotta el. Gyümölcs, zöldség rágcsálást próbáltam, hát nem mulasztja el, a gyümölcstől egyenesen rosszabb, gondolom, a sav miatt. Rennie nem mulasztja el. Próbáltam, hogy iszok rengeteg vizet, az sem segített.

Köszönök minden tippet.

2022. jún. 20. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Korpovit keksz!
2022. jún. 20. 14:20
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Nekem a korpovit keksz segített. Nem egy élmény, de nem a legrosszabb nasi.
2022. jún. 20. 14:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Fehérje? Hús, hal, tojás?
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
Háztartási keksz.
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
én ropit vagy tuc kekszet. elején nem híztam bálnára, végén igen, de akkor már nem is ettem ilyesmit 😂
2022. jún. 20. 15:07
 6/11 anonim ***** válasza:

nekem is ezzel telt a terhesség eleje... csak nekem még a háztartási keksz se segített, semmi sem jöhetett szóba, amiben cukor volt. ha több édeset, gyümölcsöt eszek, még mindig felmegy a savam, így a 34. hétben is... viccelődtünk vele cukorterheléskor, hogy biztos nem lesz magas, beépített cukormérőm van! :D és tökéletes is lett a cukrom :)

na de ami nekem segített, az a mindenféle sós nasi. mégis annyira keveset tudtam enni az első trimeszterben, hogy fogytam úgy 3kg-t, hiába hogy a szénhidrátbombákat ettem (vajas kenyér, sajtos tallér, ropi, popcorn, próbáltam diétás pogikat sütni, azok beváltak (pl túrós zabpelyhes pogácsa), de még a natúr joghurt, tej (kis granolával/ müzlivel) is jót tett - igaz, ezeket ritkán kívántam, de olyankor jót tett).

34. hétben vagyok, összesen 14kg jött fel (kezdősúlytól nézve) eddig, 1 hónapja semmit nem híztam, pedig ugyanúgy étkezem, mint előtte. nem látszik rajtam, hogy amúgy híztam volna, szinte az összes ruhám jó rám (persze a nadrágok pocakban már nem, meg a felsők közül némelyik rövid, kivan belőle a pocakom, meg amelyik anyaga nem enged, az sem jó).

2022. jún. 20. 15:11
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Nekem jéghideg salvus víz jött be. Hidegen nincs is íze, meg közben nem veszek levegőt. Napi egy deci elég, és nem kell a gyógyszer meg rennie meg semmi.
2022. jún. 20. 15:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Terhességi cukorbetegségem volt, Gullón kekszet, vagy korpovitot, majd mandulát, mascarponét, vagy zöldségeket ettem (de neked az nem jó)
2022. jún. 20. 15:52
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
Pantoprazol. Terhesen is szedhető és legalább nem maródik szét a gyomorszájad. Irass az orvosoddal
2022. jún. 20. 17:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a valaszokat, szuperek vagytok!!
2022. jún. 20. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!