Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki megtudta a 12.hét...

Van aki megtudta a 12.hét előtt a baba nemét genetika tesztből? Vagy ezt csak 12.hét után közlik?

Figyelt kérdés

#baba neme #Genetikaiteszt #Niftyteszt
2022. jún. 20. 12:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Pedig ő magán dokinál volt és 9 hetesen megmondták neki. Nem mondtam, hogy jó ember, én is elítéltem emiatt, de attól még így volt
2022. jún. 21. 17:40
 22/25 anonim ***** válasza:
21. De ez az, hogy ez nem a dokitól függ. Csak mondom, hogy kamuzott a drága. Amúgy 10 hetesen veszik le legkorábban a vért, szóval újabb hazugság.
2022. jún. 21. 17:51
 23/25 anonim ***** válasza:
22. Bocsánat lehet van amelyiket leveszik a 9. Héten ebben nem vagyok biztos, a prenát nem ismerem.
2022. jún. 21. 17:52
 24/25 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy ki mit gondol, nekik megmondta a doki, hogy kislány, tényleg az lett.. néha a pénz gondolom csodákra képes.. Én ezt itt lezártam, azóta már lassan két és fél éves a kislány, mindenki azt hisz, amit akar.
2022. jún. 21. 21:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Nekem kombinált genetikai ultrahang volt. Szóval 10 hét ultrahang utána 11 héten vérvétel és 12-13héten még egy ultrahang. Úgyhogy második ultrahangon mondták meg hogy lány. Az első kislányomnál is 100 % ra megmondták 12 hetesen. Most 15 hetes terhes vagyok a második kislányommal és most így ugyanígy történt.
2022. nov. 4. 01:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!