Van aki megtudta a 12.hét előtt a baba nemét genetika tesztből? Vagy ezt csak 12.hét után közlik?
Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 12:06
11/25 anonim válasza:
10 hetesen 90%ra mondta a doki, hogy kisfiú. Az is lett :)
13/25 anonim válasza:
Mi Prena tesztet csináltattunk a 10. héten. Nem közölték a nemét. De jelezték is, hogy csak a 12. hét után közlik. Mivel súlyos rendellenesség derült ki, így sosem tudtam meg.
14/25 anonim válasza:
Az, hogy az ultrahangozo orvos mar a 8. heten mondja, hogy szerinte lehet kisfiu ( mert 100 % ra csak a szules utan mondjak), az semmit nem jelent. genetikaibol 12. het alatt nem mondhato meg.
8-as valaszolo, persze , rengetegen elvetetnek a neme miatt, ha lehetne 😞
15/25 anonim válasza:
11-es, nem ez volt a kerdes, 🤦🏻♀️
16/25 anonim válasza:
Prenán voltam 10 hetesen, 11 hetesen hívtak hogy minden rendben, de a nemét majd egy hét múlva mondják meg. Így is lett, 12+0 napon megtudtam a nemét. Szerencsére nem árulják el előtte senkinek.
17/25 anonim válasza:
Ismerősöm amint lehetett prenatesztet csináltatott, mert ha fiú lett volna elveteti... Lány lett, így megtartotta.
18/25 anonim válasza:
17. Ez így ebben a formában biztosan nem történt meg. Nem csak undorító ember lehet az ismerősöd még hazudik is.
19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek
17.elég durván hangzik amit az ismerősöd érzett 😳
2022. jún. 21. 14:45
20/25 anonim válasza:
Prena tesztnél kizárólag a 12. hét után árulják el a nemét. A 9. héttől végezhető el, de a nemét akkor még nem mondják meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!