Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most szó szerint csak feküdni...

Most szó szerint csak feküdni lehet?

Figyelt kérdés
5-6 hetes terhes vagyok. Kedden megyek terhesség megállapításra. De!Tegnap este mosdó után észleltem rózsaszínes váladékot. Bementünk a kórházba ahol megvizsgáltak és Utrogestant és Rutascorbint írtak fel. Azt mondta a drúr a legtöbb amit tehetek az a fekvés, tehát szigorú ágynyugalom. Ezt most mennyire kell szó szerint érteni? A papíron fenyegető vetélés van. Akkor boltba se menjek? Nem főzhetek? Megtudom oldani máshogy tehát nem vagyunk teljesen rákényszerülve, csak nem tudom mennyire kell szó szerint érteni.Azt mondta nincs séta! ….
2022. jún. 19. 06:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Nézd, tedd amit az orvos mond. Igazából valóban megdőlt ez az elmélet, már csak otthoni esetekről hallok, ahol ezt javasolják. Nekem tavaly ugyanez volt, de külföldön élek. Az orvos világosan elmondta, hogy a fekvés nem segít. Nyilván emelgetést és hajolgatást nem javasolt, valamint semmilyen megterhelő dolgot. De ugyanúgy járnom kellett dolgozni, nem írnak itt ki ilyesmivel. A progeszteront kellett használnom és azt mondta ha az okozza, akkor segíteni fog fekvés ide vagy oda. Végül nálam minden rendben volt, már 25 hetes vagyok. De én is azt tettem volna, amit az orvos mond, ha fekvése javasol.
2022. jún. 19. 14:36
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

#2 nekem is azt mondta anyám h ha el akar menni hadd menjen. 3x nem hallgattam rá, a nőgyógyászomra meg igen.

3 makkegészséges utrogestanos gyerekem van szigorú fekvés mellett.

Már csak azért is érdemes betartani mert ha félgőzzel csinálod, sosem tudod meg h te cseszted el v tényleg beteg volt.

2022. jún. 19. 14:43
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
3, én nem tudom, te milyen videót néztél, hogy Czeizel ekkora ökörséget nem mondott, az hol biztos. A genetikai rendellenesség lényege, hogy az adott már a fogantatáskor vagy van vagy nincs, az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy áll-e vagy hever-e valaki a terhesség alatt. Ilyen alapon A következőt hordd ki akkor négykézláb közlekedve, hiszen az állatok is 4 lábon járnak 🤣🤣🤦‍♀️ Komolyan döbbenetes, hogy egyes emberek mennyire nem képesek használni a kritikai gondolkodásukat, ha valamilyen információ éri őket.
2022. jún. 19. 15:54
 14/14 anonim ***** válasza:
79%
Mindkettőnél volt barnás folyásom a 6.hét és 14.hét környékén is, nem feküdtem szó szerint, de próbáltam kerülni a megerőltető dolgokat. Bár az elsőnél pont költözködtünk, most a másodiknál meg itt a nagytesó, úgyhogy nem élek teljesen kímélő életmódot. Szerintem mindenki döntse el maga, én nem tudtam volna végig feküdni.
2022. jún. 19. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!