Most szó szerint csak feküdni lehet?
Jézusom, miért kéne feküdni 5-6 hetesen? Valaki magyarázza már el a logikáját, hogy ez mire jó? Nem esik ki az embrio, ha elkezdene leválni a nyálkahártya az elégtelen progeszteron hatás miatt? 🥴
Pihenj többet mint általában, és próbálj meg minél kevesebbet stresszelni (tudom, könnyű mondani). Azon kívül szeded az utrogestant, ennél többet nem tehetsz. És ha ne adj isten elvetélnél, nyugodta elhiheted, hogy nem az miatt lesz, hogy nem feküdtél egész nap. Ez kb olyan, mintha a menstruációt akarnánk fekvéssel megakadályozni.
Teljes fekvés ekkora teehességnél felesleges, ha vetélés van, az fekve is megtörténik.
Méhszáj probléma esetén szükséges a fekvés, hogy a gravitáció ne rontsa a helyzetet
Teljesen felesleges, csak ne terheld túl magad és ne emelj nehezet.
8. hétig teljesen normális, hogyha elvetélsz, mert a magzat valószínűleg egyébéknt sem lenne életképes.
Érdekes, én is véreztem terhesség első heteiben, Kórházban is feküdtem miatta először egy hetet. Ott meg tényleg fekvés volt, elállt a vérzés, kiengedtek.
Itthon annyit csináltam, hogyan elpakolgattam, meg beálltam a zuhany alá meg hajat mostam/szárítottam, ez állással járt, a kórházban mindig 5 perc zuhany volt kb.
Aztán megint elöntött a vér... Megint 1 hét kórház lett belőle. Utána már itthon is csak 5 perc zuhany volt, hajat alig mertem mosni.
Szóval nekem nagyon is volt köze az álláshoz meg mozgáshoz, mivel a kórházban ahol semmit nem csináltam, elmúlt a vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!