Iszonyat meleg van muszáj klímát használnunk főleg este 25 fokban... 37 hetes kismama vagyok és megfáztam sajnos de nem merek bevenni semmit folyton fújom az orrom anyira csavar... a torkom is fáj mit vehetek be? a szemem is folyton könnyezik
Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 15:27
1/7 anonim válasza:
A klímával semmi baj, ha rendesen takarítva van, attól nem lehetsz beteg. Gyógyszer nem kell a náthára, én is elkaptam az ovisomtól valami légúti nyavalyát, sok zsepi, mentolos cukor, sok folyadék, pihenés, túl leszek rajta.
2/7 anonim válasza:
Herbal swiss forróitalt ihatsz nyugodtan terhesség alatt is. A kérdés már csak az, hogy mennyire kívánja a szervezeted a forró folyadékot. Gyors felépülést kívánok!
4/7 anonim válasza:
25 fokban nem muszáj klímát használni. Ha ennyire nem bírod, ne használd. 35 foknál már en is azt mo dom, hogy muszáj, de 25...?
5/7 anonim válasza:
Én sem értem, 25 fok még nem durva. Az újszülöttre is tolni fogjátok a klímát?
6/7 anonim válasza:
Szerintem elírta...☺️ A Herbal Swiss valóban jó megfázásra, én is azt írtam várandósság alatt és most a szoptatás idején is. Finom és segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!