28+1napos kismama vagyok.Ma voltam a dokimnál 29 hetesnek felel meg méretei alapján!!csak a fejatmerője(BPD)szerint nagyobb az szerint 29 hetes. BPD:75.1mm FL:54.1mm AC:240mm Kinek mekkora volt ilyenkor a baba???
Picit aggaszt,hogy csak a BPD nagyobb többi meg a korának megfelel.Doki szerint ez normális
Volt már valakinek ilyen???
Látszik hogy végzi a mérést? Leszúrja valahova a kurzort és húzza addig, ameddig gondolja.
Ha öt perc múlva újra megmérni, már más az eredmény. Ne aggódj.
Miliméterekről beszélünk. Nekem két-három hetes különbségek is voltak, különösen a combokat mérte mindig rövidebbnek.
Teljesen arányos normális gyerek született.
Második lányomat mindig 2 héttel nagyobbnak mérte. Időre született 4,5 kilóval 😁
Nálunk a fejméret születése után a státuszokon mindig a felső értékhatáron ugrált de azt mondták belefér, így nem izgultam.
Lányomra azt mondták baja lesz mert vannak csontjai ami a korának felel meg, és vannak amelyek pedig nagyobbak. Sok antibiotikumot kaptam terhesség alatt, nagyon aggódtam.
Teljesen egészséges lányom született, mindössze annyi történt hogy a szülés közben a doki felkiáltott, hogy jé de hosszú.
53cm-el született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!