Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az hogy jobban...

Miért van az hogy jobban szeretem a férjem az újszülött gyerekemnél? Születése óta mintha nagyobb szerelemmel lennék a férjem iránt a gyereket meg csak "ellátom"

Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Hormonok. Ne agyalj ezen, csak csináld a dolgokat, ahogy jönnek. Majd ahogy nagyobb lesz a baba, te meg kilátsz a hormongőzből, minden szépen lassan valtozik majd.

De persze sok oka lehet még, nem ismerlek.

2022. ápr. 25. 16:50
 2/6 anonim ***** válasza:
29%

És ez miért baj?

Én is jobban szeretem a férjem, mint a gyerekeimet.

2022. ápr. 25. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Hormonok játéka. Pár hónap és azon kapod magad, hogy csak gyönyörködsz a gyerekedben. Most kapaszkodsz abba ami állandó, a férjed. Adj időt magatoknak és ne ezen őrlődj! Jönni fog a mindent elsöprő szeretet a gyereked iránt.
2022. ápr. 25. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
S van benned féltékenység ha a picit dajkálja, szeretgeti, s nem veled foglalkozik?
2022. ápr. 25. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kimerult vagy es csak a munkát latod a gyerekben visszacsatolás meg nincs.

Itt volt valami meghato idézet hogy mégis mennyi mindent jelent anya a karja az olelése a biztonság, mosolya a boldogság, sajnos nem rémlik de egy babának az anya az egész világot jelenti. Hovy az egész világ olyan mint anya.

Hatalmas szeretet van bennük feltétlen és teljes.

2022. ápr. 25. 21:01
 6/6 anonim válasza:
Ez nekem újdonság, szülés után minden férfi a háttérbe szorul mert első a gyermek a nő számára és a férfira már nem jut ideje vagy energiája. De biztos vagyok benn,hogy nálad is változni fog és a baba mindent felül ír! Talán még nem szabadultak fel teljesen az anyai hormonok,nem készültél fel rá egészen.
2022. nov. 12. 06:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!