Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet? Jelenleg 28+5...

Mitől lehet? Jelenleg 28+5 hetes kismama vagyok a terhességem elején is előfordult de abba is maradt most kb másfél hete ismét előjött a légszomj

Figyelt kérdés

védőnőnek jeleztem azt mondta hogy jelezem ultrahangon mert terhestanácsadásra csak a hónap végén megyek

Iszonyú légszomjam szokot lenni kapkodom a levegőt még a szabadtérben is utána elkezdek szédülni utána már hőhullám is van rajtam és akkor már muszáj le ülnöm mert elvesztem magam felet az irányítást volt hogy már majdnem elájultam de sikerült időben le ülnöm ma hívtam a házi orvosom de már nem volt bent hétfőn újra próbálom !

Első babámnál nem volt ilyen

Felek hogy ne hogy baj legyen

2022. jún. 3. 15:51
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg attól szédülsz el, hogy kapkodva veszed a levegőt. Nekem a légszomjra az szokott segíteni, hogy leülök/ledőlök, és próbálok lassan mély levegőt venni.
2022. jún. 3. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!