Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22heteske vagyok,3napja...

22heteske vagyok,3napja szinte nem is éreztem a kis drágámat, ma sem, de a köldököm fölött mintha a beleim mocorognának, lehet hogy ott "uszkál"? Nem elöírás, hogy rugdosódnia kell ugye?

Figyelt kérdés
voltam ma dokinál,megnézte,minden rendben,mocorog,semmi gond attol hogy 3-4napja lustizik,ha leülök,s kényelmetlen testhelyzetet veszek fel,jelez ott lennt az alhasamnál,olyankor megnyugszom!
2008. dec. 19. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
én kb 22hetesen éreztem vmennyire h rúg...nem baj ha nem érzed ezek még nem erős mocizások, meg amúgy is front van ilyenkor vmelyik babó lassú, vmelyik meg majd kirúgka pocit...tiéd előbbi(enyém is ilyen volt)
2008. dec. 19. 14:10
 2/4 A kérdező kommentje:
köcce!!!!!!!!!!!!
2008. dec. 19. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én is 22 hetes vagyok és nem mindig egyformán érzem én sem a babucit.Van olyan nap,mikor szinte egész nap rugdalózik,van,hogy egész nap lustizik.Szerintem a front is befolyásolja.Minden jót nektek!
2008. dec. 19. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
én 21 hetes vagyok, a 18 hét végétől érzem Őt erőteljes rúgásokkal. Azóta minden nap jelez, ha kemény napom van akkor napközben nem, de este mindig "beszélgetünk" :) Már ismerem az alvás-ébrenlét időszakait, és már figyelek Rá. Nekik is kell pihenni :)
2008. dec. 19. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!