6 hetesen csak petezsák?
Ma voltam az első uh-n, mensi szerint ma vagyok 6+1 hetes. Az orvos csak ép szélű 10 mm-es petezsákot látott. Kb 3 perc alatt lerázott uh-val együtt úgyhogy kérdezni sem tudtam. Nyálkahártyát sem nézett, semmit. Csak ennyi áll a papíron, hogy 10mm-es petezsák, amiben nem látható élő embrió.
Van remény szerintetek, így hogy szikhólyag sincs? 🥺🙏
6+1 hetesen voltam én is. 17 mm-es petezsákot látott, szabályos szikhólyaggal. 9+1 leszek, mikorra visszarendelt, de nem igazán vagyok nyugodt én sem...
Valószínűleg te is korán mentél, bízzunk benne, hogy minden rendben lesz :) csak pozitívan
10# hogy láttak 5+6 hetesen élő embriót, ha szívhang még nem volt?
Kérdező# ahogy írtad a ciklusaidat, szerintem korán mentél. Simán lehet hogy később fogant egy pár nappal és ez ilyenkor rengeteget számít. Szorítok hogy minden a legnagyobb rendben legyen.🤞 Majd írd meg ha voltál orvosnál.
12 - Nem tudom, nem vagyok orvos a papiromra ez volt ráirva akkor :)
Es igy volt irva pontosan hogy a “szivhang egyertelmuen nem eszlelheto.”
Masfel het mulva mentem vissza akkor mar lathato volt a pulzalas.
Csatoltam kepet, mielott az lenne hogy hulyeseget irok.
6 hetesen semmit nem láttak egy üres petezsákon kívül. (Sztk)
8 hetesen mentem újra ( másik orvoshoz ) már szivhang is volt( magánrendelés ) 😔
Szia! Voltál dokinál? Majd írd meg légyszi, hogy mi a helyzet? Drukkolok!
11-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!