6 hetesen csak petezsák?
Ma voltam az első uh-n, mensi szerint ma vagyok 6+1 hetes. Az orvos csak ép szélű 10 mm-es petezsákot látott. Kb 3 perc alatt lerázott uh-val együtt úgyhogy kérdezni sem tudtam. Nyálkahártyát sem nézett, semmit. Csak ennyi áll a papíron, hogy 10mm-es petezsák, amiben nem látható élő embrió.
Van remény szerintetek, így hogy szikhólyag sincs? 🥺🙏
A kérdésre válaszolva már kéne legyen embrió és a szívhang pedig megkésőbb a 7.hét elején vagy sikertelen üres petezsákos a terhesség.
Én is 6+2 hetesen mentem, korai volt, nem látott élő embriót, állami rendelés volt, visszahívott 2 hét múlvára.
Nem bírtam ki, 2 nap múlva elmentem magánrendelésre, és ott jobb uh-val már látszott a 7-8 mm embrió, szívműködéssel, ahogy kell.
10 mm-es petezsákkal én még várnék egy hetet a helyedben, egy ekkora embriót sok helyen még nem fognak látni, akkor sem, ha ott van.
Nyugi, egyelőre semmi okod aggódni.
Igazából abban reménykedem, hogy mivel sztk-s uh-n voltam, hogy nem olyan jó a gép 🥺 illetve nem tudom, kb fél percig tartott a hüvelyi vizsgálat, ennyi idő alatt meg lehet mindent találni? 🥺
Utolsó: nem tudom pontosan az ovut, nem követtem. A ciklusom beállt 30 napra, utoljára viszont 39 napos volt. Ezután megjött április 19-én és ha 30 nappal számolom a ciklust akkor 2 napos késésnél teszteltem először és olyan erős volt a csík, hogy kb ugrott le a tesztekről. A digitális predi május 23-án 2-3 hetet mutatott.
Akkor nem is biztos hogy 6+1 vagy.Nálam azért volt biztos mert lombik terhesség lett volna.Te még várj 2-3 hetet az újabb ultrahanggal mert valószínű nem is annyi idős a terhesség mint amire tippelsz.
Én 5+6 hetesen voltam először ultrahangon akkor már élő embriót látott, de a szívhang még nem volt egyértelműen észlelhető.
Valamit esetleg elnézett, de valószínűbb hogy nem 6+1 hetes vagy hanem később fogant és 5 hetes körül lehettél akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!