5 hetesen 14mm méhnyálkahártya 6mm petezsákot imitáló képlet?
5 hetes terhes vagyok
Ma reggel barnáztam,görcsöltem valószínüleg a progeszteron kúp ki marhatta a hüvelyem de inkább orvoshoz mentem ahol megnyugtattak, 5 hetesen 14mm endometrium és 6 mm-es petezsákot imitáló képlet látszik az ultrahangon.
Nem kellene vastagabbnak lennie az endometriumnak? Illetve ilyenkor már latszania kellene rendesen a petezsáknak?
Amit most petezsáknak láttak azt 3 napja 3mm-es felritkulásnak az első vizsgálatomon.
Nagyon félek a vetéléstől, első terhessegem.
Köszönöm
Amit látott az teljesen rendben van.Nekem is kimarta a progi kúp és kaptam injekciót helyette és csak este kellett a kúp 1-szer,ettől el is múlt a barnázás.Nekem sajnos így sem maradt meg a baba de minden terhesség más.
Próbálj megnyugodni és bízd magad a ternészetre mert tenni semmit sem tudsz és az idegeskedés nem tesz jót.
Szia Kedves Kérdező!
Hogy vagy? Vannak fejlemények?
Sziasztok
Sajnos egy hete elvetéltem.
Szia!Nagyon nagyon sajnálom!Tudom hogy mit érzel mert nemrég én is átéltem ezt a szörnyűséget.Még mindig felépülőben vagyok lelkileg,testileg már semmi bajom.Ne hibáztasd magad ez a legjobb tanács amit adhatok mert erről senki sem tehet.Ha nem marad meg egy baba az okkal van,valószínű beteg lett volna szegény és jobb hamarabb megtudni hogy baj van mint a 12.heti ultrahangon.Engem ez vigasztal de nem adom fel és lesz gyerekünk.
Ha műteni kell attól ne félj,jár némi kellemetlenséggel de túléli az ember.A veszteség sokkal rosszabb.
Ja 1-es voltam.Nem írtam akkor hogy velem mi történt mert nem akartalak ijeszgetni mert nem minden terhesség végződik vetéléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!