Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetesen 14mm méhnyálkahártya...

5 hetesen 14mm méhnyálkahártya 6mm petezsákot imitáló képlet?

Figyelt kérdés

5 hetes terhes vagyok

Ma reggel barnáztam,görcsöltem valószínüleg a progeszteron kúp ki marhatta a hüvelyem de inkább orvoshoz mentem ahol megnyugtattak, 5 hetesen 14mm endometrium és 6 mm-es petezsákot imitáló képlet látszik az ultrahangon.

Nem kellene vastagabbnak lennie az endometriumnak? Illetve ilyenkor már latszania kellene rendesen a petezsáknak?

Amit most petezsáknak láttak azt 3 napja 3mm-es felritkulásnak az első vizsgálatomon.

Nagyon félek a vetéléstől, első terhessegem.

Köszönöm

2022. ápr. 15. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Amit látott az teljesen rendben van.Nekem is kimarta a progi kúp és kaptam injekciót helyette és csak este kellett a kúp 1-szer,ettől el is múlt a barnázás.Nekem sajnos így sem maradt meg a baba de minden terhesség más.

Próbálj megnyugodni és bízd magad a ternészetre mert tenni semmit sem tudsz és az idegeskedés nem tesz jót.

2022. ápr. 15. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem is mértek méhnyálkahártyát, 5.2nél 10mm petezsákom van.
2022. ápr. 15. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Nézd, 3 naponta ki fogsz írni egy kérdést a terhességedről? A petezsák napi 1 mm-t nől, tehát jó ütemben fejlődik egyelőre. A dokinak is nyugodtan felteheted a kérdéseidet, ő első kézből relevánsabb válaszokat tud adni. Viszont ne haragudj, de kezdened kéne magaddal valamit, mert így hosszú 36 hét elé nézel.
2022. ápr. 15. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Bármit lát is most, abból nem lehet következtetni a terhesség kimenetelére. Nagyon korai. El kell fogadni, hogy ilyenkor bármi lehet. Nyilván mindenki fél a vetéléstől, sokunkkal meg is történt. Sajnos nincs más választásod, mint várni. A 8. hét után már mindig egyre kevesebb az esélye, hogy baj legyen. De addig is van még 3 hét.. Szóval azt próbáld meg nem ebben az idegállapotban tölteni, mert ez nem használ. Nyilván ha rosszul vagy, vérzel menj orvoshoz. De ezen kívül meg éld az életed. Így működik a terhesség. Az elején semmi nem biztos, ezt a pár hét bizonytalanságot nem lehet megspórolni. Csak felnőttesen! Kitartás!
2022. ápr. 16. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező!

Hogy vagy? Vannak fejlemények?

2022. ápr. 26. 07:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Sajnos egy hete elvetéltem.

2022. máj. 2. 07:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!Nagyon nagyon sajnálom!Tudom hogy mit érzel mert nemrég én is átéltem ezt a szörnyűséget.Még mindig felépülőben vagyok lelkileg,testileg már semmi bajom.Ne hibáztasd magad ez a legjobb tanács amit adhatok mert erről senki sem tehet.Ha nem marad meg egy baba az okkal van,valószínű beteg lett volna szegény és jobb hamarabb megtudni hogy baj van mint a 12.heti ultrahangon.Engem ez vigasztal de nem adom fel és lesz gyerekünk.

Ha műteni kell attól ne félj,jár némi kellemetlenséggel de túléli az ember.A veszteség sokkal rosszabb.

2022. máj. 2. 08:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja 1-es voltam.Nem írtam akkor hogy velem mi történt mert nem akartalak ijeszgetni mert nem minden terhesség végződik vetéléssel.

2022. máj. 2. 08:23
 9/9 anonim ***** válasza:
2 vagyok sajnálom,nálam lett szívhang csütörtökön, malyd szombaton véreztem és az ügyeleten semmit nem láttak már😔
2022. máj. 2. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!