Első babámat várom.4 és 5 hetesen is voltam vizsgálaton, mindkétszer csináltak ultrahangot, de mégcsak petezsákot sem lát az orvos, csak megvastagodott méhnyálkahártyát. Ez miért lehet? Lehet, hogy valami baj van?
Teljesen normális. Túl korán mentél. A 7-8. hét előtt nincs sok értelme orvoshoz menni mert úgy is csak a szívhang alapján jelentik ki, hogy élő terhességről van szó. Az pedig a legtöbb sztk-s ultrahangon csak a 8. hét környékén látszik. Türelem!
Boldog babavárást!
Nekem sem láttak semmit a 4. héten, ezért elküldtek vérvételre, ahol 1600 lett a HCG-m, tehát ott volt a "picur", csak nem láttuk. Neked nem volt vérvizsgálatod?
Sajnos Ő nem maradt velünk, de a kettő között nincs összefüggés, hisz' gondolj csak bele..., 4. hetesen még éppen csak kimaradt a menses.
Ne aggódj, nem lesz semmi baj! :) Szorítok! :)
Utolsó válaszoló,nagyon sajnálom,hogy elment a picike! :(
Igazából azért kellett orvoshoz mennem ilyen korán,mert veszélyes anyagokkal dolgozom,és a háziorvosom nem ír ki semmivel táppénzre.Így eddig szabin voltam,hétfőtől nem tudom mi lesz.Remélem a 6.héten már megmutatja magát a kicsikém! Köszönöm a válaszokat!!!
Köszönöm az együttérzésed. :/
Nahát, szemét egy háziorvosod van. Az enyém nő és szó nélkül kiír. Mondd neki, hogy fáj a derekad nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!