Fogkövet leszedetni lehet terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Neten olyat is találtam, hogy igen, olyat is, hogy nem. Most mi az elfogadott álláspont? Volt aki megcsináltatta?2022. máj. 29. 08:21
21/26 anonim 

válasza:

Lehet, ezt megerősítette a védőnő és a szülész orvosom is. 14 hetesen voltam először, aztán 24 hetesen. Még egy alkalom be volt tervezve, de azt már inkább szülés után, mivel kényelmetlen 15percig feküdni a székben. Aztán úgy hozta a sors hogy letört a fogamból egy darab, így 32 hetesen ismét el kellett mennem, lidocaint is kaptam, meg egy tömés szerű dolgot ideiglenesen, szülés után le lesz csiszolva és korona. Addig ennyit lehetett tenni érte.
22/26 anonim 

válasza:

Na látom a sok Körmös Jutka, Pillás Kriszta és Kasszás Aranka a szakembert pontozza le. Ha ennyire jól tudjátok, bármikor el lehet végezni a fogorvosi kart, a bejutáshoz emelt szintű érettségi kell bioszból és kémiából/fizikából, majd 5 év egyetem, diplomához 2 nyelvvizsga, esetleg 3 év szakvizsga. De nyilván ez a sok tanulás puttony fing két körömreszelés közötti Blikk cikk olvasgatásához képest.
23/26 anonim 

válasza:

Köszönöm 22es
Körmös vagyok igy jól esnekna szavaid!
Azért mert nincs diplomám nekem van agyam és gondolkozni is tudok!
24/26 anonim 

válasza:

Kedves 22-es, ne foglalkozz a pontokkal. De legfőképpen ne személyeskedj, nem szép dolog.Nem vagyok se körmös, se pénztáros, se pillás, csak egy édesanya. További sok sikert a munkádhoz :)
25/26 anonim 

válasza:

Amit a 14-es fogorvos válaszoló írt, épp azt mondta nekem is a fogorvos.
Előtte sokat vérzett is az ínyem mert gyulladt volt, 18 hetes terhes voltam mikor leszedték a fogkövet illetve tömtek két fogamat
26/26 anonim 

válasza:

Nekem a fogkövet gond nélkül leszedték, de a töméssel azt mondta a fogorvos, hogy várjak szülés utánig, mert az érzéstelenítő öregítheti a méhlepényt. Ezt inkább nem akartam kockáztatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!