Fogkövet leszedetni lehet terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Neten olyat is találtam, hogy igen, olyat is, hogy nem. Most mi az elfogadott álláspont? Volt aki megcsináltatta?2022. máj. 29. 08:21
1/26 anonim 

válasza:

Nem hiszem el ,h egy terhességtől 90%ban elmegy a nők agya!
Olyan abszurd hülyeségeket kérdeztek h az már botrány!!!
2/26 anonim 

válasza:

Miért ne lehetne? Mi köze van a fogaidon lévő fogkőnek a gyerekhez a hasadban?
3/26 A kérdező kommentje:
A fogkő a baktériumok miatt (is) keletkezik és állítólag az eltávolítás alatt bekerülhet a véráramba több így a magzathoz is eljuthat. Bennem eleinte fel sem merült, de aztán olvastam ezt, hogy nem ajánlott. Így elbizonytalanodtam. Sajnálom, hogy emiatt agyhalottnak tűnök. Azt gondolom elég jól informált vagyok, nem pánikolok felesleges dolgokon, de mikor rákerestem magánban itt a közelben hol lehetne és először futottam bele, hogy van ahol max uh-s eltávolítást javasolnak míg máshol azt írják ez butaság. Gondoltam megkérdezem olyanoktól, akiknek van esetleg tapasztalatuk is a téren. Azt gondolom az az agyhalott, aki mindent elhisz amit először olvas és nem képes kérdezni ha elbizonytalanodik.
2022. máj. 29. 08:34
4/26 anonim 

válasza:

Hagyd magadon a sok fogkövet. A terhesseg alatt ugy is romlanak a fogak. Segíts nekik h még szarabb állapotban legyenek!
5/26 A kérdező kommentje:
Tőlem egyébként, nyugodtan írjátok a negatív kritikákat amiért ezt meg mertem kérdezni és, hogy miért butaság, de arra kérlek titeket így ismeretlenül, hogy ne személyeskedjünk. Lehet ezt anélkül is értelmes ember módjára.
2022. máj. 29. 08:39
6/26 A kérdező kommentje:
4es. Nyilván azért kérdezem mert le akarom szedetni, de volt ahol azt olvastam nem lehet.
2022. máj. 29. 08:40
7/26 anonim 

válasza:

Szerintem inkább hallgass a józan paraszti eszedre és ne olvass.
8/26 anonim 

válasza:

Sőt
Kell is
Ezek a bakteriumok, amik a fogkövet alkotjàk, lehetnek veszélyesek js. ( fogorvosom mondta, teljesen meglepett)
9/26 anonim 

válasza:

Nekem terhesség alatt simán leszedte a fogkövet az orvos. Semmi bajom nem lett, tudja, mit csinál.
10/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor erre is kérek időpontot.
2022. máj. 29. 09:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!