Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a harmadik terhességem,26+5...

Ez a harmadik terhességem,26+5hetes vagyok! Miért nem látszik még a pocim? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már szültem két gyereket az első és második között 7év volt, a második és most a harmadik között pedig 6év lesz. Már 20hetesen mindkettővel látszott a terhességem, vissza nézegettem a fényképeket, ennyi idős terhesen már gyönyörű szép, nagy gömbölyű pocim volt mindkettővel. Miért nem látszik most a pocim. A baba méretei jók, ( 25hetesen 860g ) nem rég voltam 4D-n, a lepény mellső fali, elöl fekszik a baba. Még mindig a sima nacijaimat hordom, nagyon szeretnék már én is szép pocit. :( Csak annyi van, hogy kemény, de semmi nem látszik. :( Járt már így valaki, mikor fog látszódni végre?
2010. szept. 18. 08:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt egy ismerősöm, aki a terhesség végéig titokban tudta volna tartani, hogy babája lesz, pedig a negyedik gyermekét várta. Egyáltalán nem volt hasa, még szüléskor sem, és egészséges lánya lett. Én 28 hetes vagyok, második baba, de akkora a hasam, mint az elsőnél szülés fele.
2010. szept. 18. 08:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyrészt lehet, hogy az alapsúlyod is nagyobb kicsit, mint az elözö terhességeknél, másodszor van olyan, hogy a baba "befelé" nö, úgy fekszik, hogy nem nagyon nyomja kifelé a hasadat. HA igy van, akkor a vége felé fog jobban látszani - viszont örülj neki, mert igy szülés után jobban vissza fog menni a hasad, mert nem nyúlik ki annyira. (gondolom, már nem vagy egész fiatal: a 7 + 6 év különbségböl adódóan is, ezért alapból nehezebben alakulsz vissza, ha kevésbé nagy a hasad, akkor könnyebben visszamegy)
2010. szept. 18. 08:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Szia! De jó neked! :) Pedig már látszik kívülről ahogyan a szaros mozog, hullámzik a hasam, de nőni nem akar, és ez olyan rossz, senkin em hiszi el a terhesgondozóban sem, hogy babám lesz. :( Minden kismamának olyan szép a pocija, nekem meg......:( Úgy szeretnék rá büszke lenni, hogy mekkora, de talán sose nő meg :(
2010. szept. 18. 08:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, már 32éves vagyok az elsőt 20évesen szültem :) A súlyommal vannak gondok, kb 5-7kilófelesleggel kezdtem alapból. :S 171cm és 65kilóval, most vagyok 67kiló. De azt csak mondta volna a doki ha befelé nő nem? :)
2010. szept. 18. 08:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én vagyok az az anyuka, akiről az első írt ?? Nekem az első 3 babám viszonylag hamar látszott, a végére jó nagy, gömbölyű pocim lett, pedig összesen 8-9 kilót híztam mindegyikkel. Aztán a 4. babát valóban akár titokban is tarthattam volna, mert egyáltalán nem híztam (62-vel kezdtem, annyival is szültem). Amikor beindultak a fájások (38. hét) és bementünk a kórházba, a nővér először megijedt, hogy koraszülés lesz... végig tudtam hordani a nem terhes ruháimat, még a farmerokat is, csak bandázs kellett hozzájuk. Nekem is volt 4-5 kiló feleslegem, a babám ezt használta fel. Ha gond lenne, az orvosod mondaná, különben meg nem a pocak mérete számít, ha a babád megfelelően növekszik az uh szerint, akkor kár aggódni . Egyébként csak gondolj bele, mekkora előny egy kisebb pocak a terhesség vége felé! Sokkal könnyebb mozogni, kevesebb súly terheli a gerincet, a lábaidat... szóval, szép egy nagy pocak, meg minden, de a kicsi meg kényelmesebb.
2010. szept. 18. 08:59
 6/6 anonim ***** válasza:

pedig akkor nem vagy kövér.

mert aki alapból duci azokon nem szokott látszani.Itt is van egy csajszi aki elég kövér láttam sokszor mert a boltba dolgozott,most meg tologatja a kicsijét.Még a páromnak is mondtam hogy nézd már ez a csaj terhes volt!

Azt mondják hogy akinek befelé növö lapos hasa volt annak késön fog látszani.rakj föl képet aztán meg skubizzuk.:)

2010. szept. 18. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!