Anonym1995 kérdése:
A hét elején teszteltem 2 erős pozítívat és rá pár napra megjött. A doki visszarendelt UH-ra keddre majd ott kiderül van-e egyáltalán terhesség vagy nincs. Az utolsó mensim április 5-én volt. 6 napot késett. Szerintetek ebből még lehet baba?
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 16:29
1/11 babyboom567 válasza:
Pozitív teszttel ÉS hüvelyi vérzéssel ügyeletre kellett volna menni,nem több napot várni valamilyen dokira.Szerintem.
2/11 anonim válasza:
Alapból azt mondanám, hogy nem. Valami elindult (ezért lett pozitív a teszt), de magától meg is szakadt és kiürült. Sajnos ez gyakori.
De, ilyenkor mindig eszembe jut az egyik rokonom, aki nem is tudta, hogy terhes, mert az első 1-2 hónapban rendesen menstruált. Azóta felnőtt a baba.
Én azt javasolnám inkább ne éld bele magad.
3/11 A kérdező kommentje:
Voltam a vérzéssel a dokinál megnézte honnan jön a vérzés és csijált hüvelyi UH-t. Azt mondta nincs rendellenes vagy veszélyes terhesség. Viszont még a sima terhességet sem látta. Azért rendelt vissza keddre. Mert ha van valami akkor annak kedden már látszódnia kellene. Csak ezt már nem tudtam leírni. Hozzáteszem anyukám és a nővérem is menstruált 2 terhessége alatt.
2022. máj. 15. 16:47
4/11 anonim válasza:
Most milyen a teszted? Rendes vérzés volt? Progeszteront se írt fel?
5/11 anonim válasza:
Nyilván valami elindult aztán megszakadt.Felritkulast legalább kellett volna látni szerintem.Lehet gonoszul hangzik,de én nem reménykednek
6/11 anonim válasza:
Nekem 3 pozitív tesztem volt, többek között egy digitalis is, aztan 8 nap mulva megjott, sajnos kémiai terhesseg volt
7/11 anonim válasza:
Ezt hívják kémiai terhességnek.
Én elengedném.
8/11 anonim válasza:
Én is "menstruáltam" terhesség elején mikor meg kellett voona jönnie vagy, egy hétig, de ez inkább bő pecsételés volt, hoo rózsaszínes, hol sárgás, barnás.
Egyszer se öntött el a bő darabos élénkpiros vérzés.
Szerintem lényeges, hogy mennyire és milyet vérzel.
9/11 anonim válasza:
Első terhességem végződött így, azt mondta a doki minden második terhesség vetéléssel ér véget. A második terhességem problémamentes volt.
10/11 anonim válasza:
Valószínűleg kémiai terhesség volt. Én is jártam hasonlóan. Vérzéssel azonnal orvoshoz mentem, de semmit nem látott, terhességet sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!