Hcg vérteszt eredménye 50,0 mUI/ml. Besorolás a következő: 2 és 4 hét: 39,1-8388 mUI/ml 5 és 6 hét: 861- 88769 mUI/ml Akkor nekem most 50 vagy a vonal utáni szám 8388?
Figyelt kérdés
Értem én hogy a kettő között van, de 2 héttel ezelőtt már pozitív volt a vizelet teszt. Nem kéne akkor sokkal magasabb legyen 14 nap után? Vagy a vonal utáni értéket kell nezzem tehát 8388 felett van? Nem teljesen értem. Doki semmit nem látott uhn.#terhesség #Hcg vérteszt
2022. máj. 7. 14:39
21/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sajnos ma reggel megjött a menstruációm. Így többet már vérre se megyek. Eldölt. Valahol félúton megszakadt a dolog. Ilyenkor kell várni? Vagy lehet újra próbálkozni?
Köszönöm nektek a sok választ.
2022. máj. 9. 05:52
23/25 anonim válasza:
Nem kell várni mint akkor mikor missed ab van.Már próbálkozhattok is amint elmúlt a vérzés és ovuláció jön.Sok sikert!
24/25 A kérdező kommentje:
Igen, ma sürgősségin kötöttem ki erős vérzés miatt. Kicsit ijesztő ami egy ilyen verzessel jár, de mostmár tudom, hogy ez a természetes reakciója a szervezetnek, és így tisztul ki. De jó, hogy megnéztek. Úgy mondták igen, hogy lehet próbálkozni.
2022. máj. 9. 21:59
25/25 anonim válasza:
Mielőbbi jobbulást és minden jót a továbbiakra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!