Hcg vérteszt eredménye 50,0 mUI/ml. Besorolás a következő: 2 és 4 hét: 39,1-8388 mUI/ml 5 és 6 hét: 861- 88769 mUI/ml Akkor nekem most 50 vagy a vonal utáni szám 8388?
3. vagyok. Velem
Is az volt, ami a 11. válaszolóval. 8 hetesen már nem volt szívhang és a 6. hét körül állt meg a fejlődésben. Sajnos ilyen korai terhességnél gyakori. Ezért is írtam, hogy jobb a 8. héten menni először, ha nincs panasz. Hogy valami pozitívat is írjak, én a műtét után 5 hónappal ismét terhes lettem, amint ismét próbálkozni kezdtünk. Most már lassan 19 hetes vagyok. Szóval bármi is lesz most, csak előre! 🤞
Persze még bármi lehet.Kiderül hamarosan mi a helyzet.Drukkolok!Mint írtam nem mindenki jár rosszul.
Majd írd meg, hogy mi lett. Talán hasonló cipőben járóknak hasznos lehet.
Kívánom a legjobbakat!
Hasonló helyzetben voltam én is, teszt pozitív, viszont alacsony volt a hcg, 2 naponta nézettem,emelkedett ugyan, de nem a megfelelő mértékben. 8 hetesen uh alapján a magzat kb 6 hetesnek felelt meg, aztán vérezni kezdtem, végül műtéti úton kellett befejezni.
De ahogy előttem is írták, minden terhesség más. Kívánom Neked a legjobbakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!