Szerintetek nincsen túllihegve a vértesztelő mizéria?
Valakit megnyugtat. És megteheti, mert van rá pénz.
Nekem nem volt keretem drága tesztekre, de ha lenne, megcsinalnam, kihasznalnam a technika adta lehetőségeket.
Az, hogy ki jó anya szerintem nem ide tartozik. Hogy lenne már logikus, hogy ehhez kötjük?
A 4essel félig egyet értek. Nekem pl nem fért bele ez a teszt a költségvetésbe. A kombinált tesztet megcsináltattuk, alacsony kockázat lett, megnyugodtam. Azért mert nincs 200 ezrem arra, hogy egy ilyen tesztet csináltassak, attól még nem a gyerek egészségének spórolok. Az ajánlott fizetős védőoltásokat mind megkapta/ja.
Vannak sokan viszont akik tényleg a gyereken spórolnak, én is ismerek ilyet. Szégyelném magam... De azért nem szégyenlem, mert ez pont nem fért bele.
Nekem szülés után sérült, nem tudtuk elkerülni (vagyis ha az orvosok megfelelően ellátták volna, akkor igen, de ez más tészta), de te nem erről kérdeztél.
A terhesség első félében van választási lehetőség, akkor még el tudja kerülni, aki szeretné, de ehhez vagy vállalja az amniocentezis kockázatát vagy fizet 200 ezret. Egyébként ezer és ezer betegséget nem vizsgálnak a draga tesztek sem, így ezzel sem megy biztosra a szülő, de mégis a gyakoribb betegségeket szűri, ez is valami.
De nem értem, hogy neked miért böki ez a csőrödet? Miért fáj, ha más megcsináltatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!