Melyik genetikai vérteszt a legalaposabb?
Köszi a válaszod!
Ezt ott össze lehet kötni egy genetikai uh-gal?
Hányadik héten csináltattátok? Most olvastam, hogy már 10 hetesen lehet és kb egy hét az eremény, nagyon örülnék, ha minélnelőbb meglenne, én is elmúltam 40
Te utána invazív mintavételt csináltattál vagy az tö fölösleges?
Én csak 33 vagyok, de szintén Nifty prémium volt, genetikával összekötve a nyár legelején az Istenhegyiben. Így csomagban adták ingyenesen a kombinált tesztet, aminek 1.5 óra múlva lett eredménye, Niftynek egy szűk héttel később.
Úgy nézett ki a gyakorlatban hogy hívtam őket, (jó előre kell), megbeszéltük mit kérek, majd odamentem, ki kellett egy rakat papírt tölteni a Niftyhez meg a genetikához is, aztán levettek 2 fiola vért - egyet a kombihoz, egyet a niftyhez -, utána volt a genetikai ultrahangom. Még haza se értünk kocsival, amikor már meglett a kombi eredménye. Nekem szerencsére nagyon jó eredmények jöttek ki, így az invazív mintavétel nem is került szóba nálunk, arról nem tudok nyilatkozni.
Köszönöm a válaszokat!
A 11. héten szeretnék menni az Istenhegyibe, szerintetek hányadik héten kell kb időpontot kérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!