Hogy lehet, hogy az egyik oldalrol kisebb a hasam?
Figyelt kérdés
13 hetes vagyok, masodik gyerek ugyh kb a 10.hettol van egy kis poci(nem hizas🙄)
Ha jobbra fordulok latszik szepen, ha balra akkor meg alig😅 tudom hulyen hangzik de tenyleg igy van, magam se hittem amig a ferjem meg nem jegyezte ugy hogy en nem is tettem szova neki
2022. máj. 6. 16:01
1/6 anonim 

válasza:

Császár volt az előző vagy természetes szülés?
2/6 anonim 

válasza:

Nekem speciál teljesen a jobb oldalamon van 🤷♀️ ott rúgkapál, ott keményedik, bal oldalról csak nagy ritkán érzek valamit, pedig már elég nagy, 34. héten vagyok.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen csaszaros volt az elso
2022. máj. 6. 20:17
4/6 anonim 

válasza:

Akkor arra is van esély, hogy kicsit úgy forrtak össze odabenn a dolgok, hogy nem tudnak a rétegek egyformán tágulni. De ez csak tipp, lehet biztosan más oka is.
5/6 anonim 

válasza:

#4 nekem függőlegesen van egy 20 cm vágás a hasamon, de ahol a baba helyezkedik nincs metszés/heg viszont nekem is feltűnő, hogy mintha a jobb oldalon jobban dudorodna. A heg mentén jobb és bal oldalt egyenletlen a has, van két pukli. Akkor lehet ez azért vab?? 😮
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem kozben koderult h mellsofali a mehlepeny es pont ott van ahol jobban latszik hasam, vszeg amiatt
2022. máj. 7. 20:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!