Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol gorcsolhet a hasam?

Mitol gorcsolhet a hasam?

Figyelt kérdés

12+5 napos terhes vagyok es egesz nap mensi szeruen gorcsolget a hasam. Sokkal enyhebben de akkor is. Pedig ma nincs is front. Ezt mi okozhatja? Azt hittem ilyen max az legelejen fordulhat elo.

Egyaltaln nem olyan merteku h ezert felhivjam a dokimat v bemenjek a korhazba, ezert kerdezem itt, hogy normalis e es mitol

Lehet

2022. máj. 6. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális az egész terhesség alatt és gyakorlatilag bármi is okozhatja :D akár az is ha esetleg ma kevesebb folyadékot fogyasztottál.

De jól látod, amíg nem erős menstruációs görcs, nem vérzel, addig nem kell orvoshoz rohanni. Nem ijesztgetésből, de innen már csak egyre több minden fog fájni :D

Boldog babavárást! :)

2022. máj. 6. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egész terhességemet végigkísérte ez, amiről írsz. Kórházban is voltam vele pár napot megfigyelésen, semmi eltérés nem volt. Annyit mondtak, hogy a méh növekedésétől van, meg a táguló méh tartószalagjai húzódnak.
2022. máj. 6. 15:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!