Miert orulok meg a felelemtol?
Egyszeruen nem ertem magam, tokre nem vagyok egy parazos tipus, egesz eddig a terhessegemet is jol vettem, de egy hete olyan szintu retteges lett urra rajtam… 10 hetesen voltam uh-n minden rendben volt most toltottem be a 12.hetet es jovo het csutortokon megyek a genetikai uh-ra, tok panaszkentes vagyok, de egyszeruen retteget h mi van ha mar nem is el a baba… annyi ilyet hallok
Nem ertem miert felek, 30 eves vagyok egeszseges de megis borzalmas ez a felelem :( mar az oruletbe kergetem magam es itt olvasgatok gyakorin h ki mikor vetelt el eszre lehet e venni stb… borzazto:( miert van ez???

Engem pont a gyakori nyugtatott le. Na nem azért, mert jó volt olvasni, hogy más elvetél, hanem hogy nem csak én küzdök ilyen idióta félelmekkel.
Ha ez vigasztal, én is így voltam, egészen addig, amíg meg nem mozdult. Ha van rá pénzed akár egy szívhang figyelőt is vehetsz. Én arra sajnáltam a pénzt, de miután már mocorogni kezdett megnyugodtam, mert minden nap bejelentkezett.
Valószínűleg minden rendben van, és az is lehet egy ki nem mondott félelem, hogy szeretnéd beleélni magad, örülni, de félsz a lehetséges vetéléstől vagy problémáktól, és ez tudat alatt megőrjít, hogy nem tudsz önfeledten örülni, mert ugye mivan ha. Nem biztos, de nálam pl szerintem ez is gond volt.

Hát akkor a terhesség végéig ilyen idegállapotban leszel? Mert sajnos nem csak az elején történhet baj hanem bármikor.
A vége fele meg majd attól félsz hogy a köldökzsinór nem-e tekeredik rá a nyakára? Vagy esetleg bármilyen betegséggel születik amit uh-n nem látnak?
Felesleges ezen parázni, bevonzod a bajt. A baba is érzi hogy feszült vagy és nem tudod élvezni a terhességet.
Engedd el magad, nem lesz semmi gond.

Megértelek. A 12.heti uh előtt annyira ideges voltam, mint még életemben soha. Aztán kb egész terhesség alatt stresszeltem valamin. Mindig próbáltam magam nyugtatni, elvonni a figyelmem, de csak részben sikerült.
Jó tanácsot sajnos nem tudok adni, a legjobbakat kívánom Neked:)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!