Meddig tartják vissza a babát 23.hetesen, ha elfolyt teljesen a magzatvíz?
Sziasztok.
Sajnos hétfőn este elfolyt a magzatvíz.A szülés nem indult be.Fájásaim volták másnap de el is múltak .A babának van szivhangja
Mocorog szegénykém..:( De sajnos semmi magzatvíz nincs.amikor felállók wcre ami újra termelődik folyamatosan folyik el.
Az eredményeim jók,de még is tartok hogy nekem is valami bajom lehet 2 gyerkőc vár otthon..Normalis ez hogy eddig várnak?Természetesen elmondttàk hogy a baba addig maradhat bent amíg az én eredmenyeim jók.Aztán valószínűleg
ez a normális eljárás csak aggódom. Nagyon örülnek és segítene érzelmileg ha valaki a tapasztatalatat megosztaná velem,aki esetleg járt ilyen cipőben.
Köszönöm előre is.
Nagyon sajnálom kérdező, ami veletek történt, örülök, hogy jól vagytok és szépen gyarapszik a kicsi, sok erőt és jó egészséget kívánok nektek! 😊
14 hónapos kislány anyukája 🥰
Úristen, hatalmas lelkierőt kívánok!
Köszönöm a történeted, én is valahol a koraszüléstől félek, de ez ad egy kis bizodalmat, hogy, ha véletlenül oda kerül a sor, rajtunk is segíteni fognak majd (most vagyok a 24-ik hétben).
Növekedést, gyógyulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!