Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tartják vissza a babát...

Meddig tartják vissza a babát 23.hetesen, ha elfolyt teljesen a magzatvíz?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Sajnos hétfőn este elfolyt a magzatvíz.A szülés nem indult be.Fájásaim volták másnap de el is múltak .A babának van szivhangja

Mocorog szegénykém..:( De sajnos semmi magzatvíz nincs.amikor felállók wcre ami újra termelődik folyamatosan folyik el.

Az eredményeim jók,de még is tartok hogy nekem is valami bajom lehet 2 gyerkőc vár otthon..Normalis ez hogy eddig várnak?Természetesen elmondttàk hogy a baba addig maradhat bent amíg az én eredmenyeim jók.Aztán valószínűleg

ez a normális eljárás csak aggódom. Nagyon örülnek és segítene érzelmileg ha valaki a tapasztatalatat megosztaná velem,aki esetleg járt ilyen cipőben.

Köszönöm előre is.

2022. ápr. 24. 14:24
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
15%
Sok siekrtk érdező! Külföldön jobb az el látás,még ha drágább is Magyarországnál. Magyarországon, ha télelg magzatviz folyik iráyn a korház, vagy ügyeletes és tüdőérlelő és szülsé visszatartást kap. ha sikerül a szülsé visszatartás,akkor baja ki irtig is kibirja vagy tul hordod. legyetek babával erősek
2022. máj. 2. 13:59
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagytok, kérdező?
2022. máj. 2. 14:34
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült visszatartani,a szülést?
2022. máj. 2. 14:46
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
Remélem jól vagytok kedves kérdező,jelezz majd mi van veletek, többet szoritunk ertetek ❤️
2022. máj. 2. 15:53
 35/52 A kérdező kommentje:

Sziasztok 😊

Ne haragudjatok hogy későn írok de rengeteg dolog történt velünk..

Nemrég jöttem ki a kórházból komplikációk miatt a császár után sokáig bent tartottak.2022.4.27. Megszületett a szemünkfénye.432g 29 cm.Aki mára 560 g és szépen fejlődik.Hála Istennek!Sajnos 2-3 hónapig bent kell maradnia biztos,de lényeg hogy jól legyen és haza jöhessen velünk!Nagyon köszönök minden támogató választ nagyon sokat jelentett abban helyzetben!

2022. máj. 21. 07:36
 36/52 anonim ***** válasza:
❤️
2022. máj. 21. 09:49
 37/52 anonim ***** válasza:
Miért lett koraszülés? Kivánom, hogy a baba egészséges maradjon
2022. máj. 21. 10:21
 38/52 A kérdező kommentje:

Valamit összeszedttem,valami fertözèst és állítólag attól repedt majd ment szét a magzatburok.

Köszönöm!😊❤

2022. máj. 21. 17:56
 39/52 anonim ***** válasza:

Akkor vegul hanyadik hetre szultel?

Nekem 27.heten jott a kislanom ma mar 4 eves semmi baja:) kitartas:)

2022. máj. 21. 22:04
 40/52 anonim ***** válasza:

Gratulàlok a babàhoz , ès kivanom, hogy egeszséges legyen!

Ìrtad, hogy van 2 nagyobb is. Ìgy mennyi időtök van kenguruzni a picivel?

2022. máj. 21. 22:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!