Meddig tartják vissza a babát 23.hetesen, ha elfolyt teljesen a magzatvíz?
Sziasztok.
Sajnos hétfőn este elfolyt a magzatvíz.A szülés nem indult be.Fájásaim volták másnap de el is múltak .A babának van szivhangja
Mocorog szegénykém..:( De sajnos semmi magzatvíz nincs.amikor felállók wcre ami újra termelődik folyamatosan folyik el.
Az eredményeim jók,de még is tartok hogy nekem is valami bajom lehet 2 gyerkőc vár otthon..Normalis ez hogy eddig várnak?Természetesen elmondttàk hogy a baba addig maradhat bent amíg az én eredmenyeim jók.Aztán valószínűleg
ez a normális eljárás csak aggódom. Nagyon örülnek és segítene érzelmileg ha valaki a tapasztatalatat megosztaná velem,aki esetleg járt ilyen cipőben.
Köszönöm előre is.
Sziasztok 😊
Ne haragudjatok hogy későn írok de rengeteg dolog történt velünk..
Nemrég jöttem ki a kórházból komplikációk miatt a császár után sokáig bent tartottak.2022.4.27. Megszületett a szemünkfénye.432g 29 cm.Aki mára 560 g és szépen fejlődik.Hála Istennek!Sajnos 2-3 hónapig bent kell maradnia biztos,de lényeg hogy jól legyen és haza jöhessen velünk!Nagyon köszönök minden támogató választ nagyon sokat jelentett abban helyzetben!
Valamit összeszedttem,valami fertözèst és állítólag attól repedt majd ment szét a magzatburok.
Köszönöm!😊❤
Akkor vegul hanyadik hetre szultel?
Nekem 27.heten jott a kislanom ma mar 4 eves semmi baja:) kitartas:)
Gratulàlok a babàhoz , ès kivanom, hogy egeszséges legyen!
Ìrtad, hogy van 2 nagyobb is. Ìgy mennyi időtök van kenguruzni a picivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!