Meddig tartják vissza a babát 23.hetesen, ha elfolyt teljesen a magzatvíz?
Sziasztok.
Sajnos hétfőn este elfolyt a magzatvíz.A szülés nem indult be.Fájásaim volták másnap de el is múltak .A babának van szivhangja
Mocorog szegénykém..:( De sajnos semmi magzatvíz nincs.amikor felállók wcre ami újra termelődik folyamatosan folyik el.
Az eredményeim jók,de még is tartok hogy nekem is valami bajom lehet 2 gyerkőc vár otthon..Normalis ez hogy eddig várnak?Természetesen elmondttàk hogy a baba addig maradhat bent amíg az én eredmenyeim jók.Aztán valószínűleg
ez a normális eljárás csak aggódom. Nagyon örülnek és segítene érzelmileg ha valaki a tapasztatalatat megosztaná velem,aki esetleg járt ilyen cipőben.
Köszönöm előre is.
Szia! Én 33 hetesen kerültem be ilyen miatt. Antibiotikumot azért adnak, mert a legfőbb kockázat, hogy a repedésen fertőzés jut be. Tüdőérlelőt szerintem 2x2-t fognak csak adni, az nem folyamatos kúra. Meg téged figyelnek folyamatosan, ez is fontos, tőlem naponta vettek vért.
Namost, ha 34 hetes korig kihúzod, akkor már nincs nagyobb kockázata a károsodásoknak, mintha végig kihordanád. De volt egy szobatársnőm, aki épp 28 hetes lett, nála annak örültek.
Ha pedig megszületik, verd az asztalt, hogy kenguruzhass (minél többet legyen kinn a hasadon, bőrkontaktusban). Keress rá addig a "kangaroo care" előnyeire.
Jo reggel mindenkinek!
Nemrég volt félórás szivhang figyelés hála Istennek minden rendben.A magzat viz folyamatosan elfolyik ha felállók sajnos.Mondttam, de sajnos wcre fel kell kellnem.Azt mondttak az jo ha termelődik folyamatosan.A pici pocakjában is van magzat viz ami szintén jó.Hiszünk az Isteni csodába!Köszönöm hogy írtok!
Amennyiben tudsz angolul, javasom facebookon a “Cushion of love” oldalt. Egy anyuka irja, aki nagyon hasonlo helyzetben volt a kislanyaval egy autobaleset miatt. A kislan, Arwen mostanra mar het eves. :)
Kitartas, remelem ugy alakul, ahogy nektek a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!