Feszül a bőr a hasamon. 24+3 hkm. Normális ez? Többi lent.
Figyelt kérdés
1 hete kb. minden nap késő délután és este feszül a bőr a hasamon. Nem a gyomrom, nem a méhem feszül, csak a bőr a hasamon. Mintha kicsi lenne rám a bőröm. Nagyon kellemetlen érzés, nagyon rossz így mozogni. Pedig nem is eszem nagy adagokat, inkább többször keveset. Egyelőre 6,5 kg-t szedtem fel (158 cm és 55 kg-ról indultam).
Normális ez az érzés? (első baba)
2022. ápr. 21. 21:06
1/10 anonim 

válasza:

Pont én is ezt érzem, én 24 hetes vagyok, ma pl zuhanyzásnál nagyon kellemetlen volt, mintha szét akarnék szakadni. Szóval szerintem normális 😅
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanezt érzem én is 😅 ezért inkább már délelőtt oldom meg a zuhanyzást is, mert este már csak feküdni kényelmes 🙂
2022. ápr. 21. 21:12
3/10 anonim 

válasza:

Véletlenül nem nől a hasad? Talán attól feszül, hogy feszül.
5/10 anonim 

válasza:

Kend ott a leheto legtobbszor, nehogy a tulzott feszules meglatszodjon szules utan,ha viszket is akkor meg plane kend tobbszor.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek 😊
2022. ápr. 21. 21:42
7/10 anonim 

válasza:

Miért ne lenne normalis?🤦🏽♀️Istenem….
8/10 anonim 

válasza:

Normális nő méhed,nyúlnak a szalagok. Ott bekenheted, ami jót tesz.
9/10 anonim 

válasza:

Na a 64 meg az 50%os értékelőnek fáj, hogy nem mindenki agyhalott rajtuk kívül 😂
hát nő a hasad, mit csináljon?? Persze hogy normális, ha feszül, ha egyszer nő.
10/10 anonim válasza:
Teljesen normális ne aggódj, no a hasad, ez termeszetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!