Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhesen normális,...

10 hetes terhesen normális, hogy nyomja a hasam a nadrág és biztonsági öv is? Olyan érzés mintha tenyerelnének a hasamon és émelygek tőle.

Figyelt kérdés
Eddig nem híztam egy dekát sem, sőt fogytam és pocakom is csak akkor van ha ettem.
2013. júl. 13. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, mert nő a méhed.

Terhesen engem is minden idegesít.

2013. júl. 13. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Már a méhed is nőhet és puffadt is lehetsz.
2013. júl. 13. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy érzékenyebb vagy. 10 hetesen még nem fogsz hízni :)
2013. júl. 13. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, normális, mert a pocid növekedésnek indult, és ezzel együtt derékon alul egyre kényelmetlenebbek lesznek a ruhák is. Lassan eljön az ideje, hogy rugalmasabb anyagú nadrágokat beszerezz, ha lehet, pl. egy lazább gumírozású cicanadrágot, míg bele nem nő a pocak a kismamanadrágokba. :)

35 hkm

2013. júl. 13. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem már egy nappal a nemvárt előtt nyomta! Más tünet is volt, így tudtam hogy terhes vagyok :-)

Szóval a tizedik hétben ez teljesen normális!!!

Minden terhesség más :-))

2013. júl. 13. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Pontosan, minden terhesség mas. Az elso gyereknél az elso honapban (amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok), baromi sokat hiztam, ugyhogy be kellett szereznem uj ruhakat. Aztan kb a 8. hétre ezek a nadragok elkezdték nyomni a hasamat, akkor vettem az elso terhes nadragomat. A masodikkal semmit nem hiztam, mégis mar az elso honapban gondot okoztak a normal ruhaim.
2013. júl. 14. 00:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Èn most vagyok a 12. hètben ès màr vettem legkisebb terhescicanadràgot. Nekem a derekam is szèlesebb lett ès híztam 3 kg-ot mert sokat nasiztam a hànyàsok miatt.

Vennem kellett a kocsiba övterelőt is. Ez normàlis hogy minden zavar :-)

2013. júl. 14. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!