11+4 hetes vagyok, de semmi változást nem látok a hasamon, ugye ez normális? Nektek mikor kezdett el nőni?
Figyelt kérdés
Ha lefekszem, és elkezdem tapogatni akkor sem érzek semmit. :(
Olyanok válaszoljanak légyszi, akik az első babót várják.
2012. ápr. 18. 10:51
1/15 anonim válasza:
Nekem ekkor már volt hasam, de leginkább a puffadástól! Ha éreznél is valamit, azt csakis egész lenn, de ilyenkor ez nem valószínű! Feleslegesen ne nyomkodd a pocakod, majd idővel nőni is fog! Egy része genetika, alkat kérdés! Sok Boldogságot!
28 hkm
2/15 anonim válasza:
Mi már túl vagyunk a terhességen( első), de azért még emlékszem rá hogy 12-13 hetesen kezdett nőni a pocim. Addig szinte lapos volt. Aztán 20 hét után gyorsan nőtt.
3/15 anonim válasza:
12 hét után rohamosan növekedett a méhem.
4/15 anonim válasza:
Ez alkattól függ. Én már a 9. héten sem tudtam volna letagadni. Ne aggódj, majd megnő a te pocid is. :)
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Olyan türelmetlen vagyok, mindig nézegetem a tükör előtt, de a kis úszógumin kívül mást nem látok.
2012. ápr. 18. 11:05
6/15 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy alulról fog nőni?
2012. ápr. 18. 11:06
7/15 anonim válasza:
Természetesen, hisz ott van a méhed, majd a hónapok teltével fentebb is "jön", vagyis majd nő!
8/15 anonim válasza:
Igen, alulról. :) Nyugi hamarosan szép nagy pocid lesz. :)
Második voltam.
9/15 anonim válasza:
Nalam az elso babat mar 9 hetesen eszrevettek (normal testalkat). Jelenleg 8 hetes vagyok a masodikkal, de meg nem venni eszre (most sovany a testalkatom)
10/15 anonim válasza:
15hetes vagyok és még nem látszik. Illetve, valamicske igen, de az még olyan "háj" pocak féle :) Szóval nem terhes pocak, de tény, már azt a kevés hasamat sem tudom behúzni, és már keményebb is.
Ne aggódj, pár hét és olyan rohamosan fog nőni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!