Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11+4 hetes vagyok, de semmi...

11+4 hetes vagyok, de semmi változást nem látok a hasamon, ugye ez normális? Nektek mikor kezdett el nőni?

Figyelt kérdés

Ha lefekszem, és elkezdem tapogatni akkor sem érzek semmit. :(

Olyanok válaszoljanak légyszi, akik az első babót várják.

2012. ápr. 18. 10:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nekem ekkor már volt hasam, de leginkább a puffadástól! Ha éreznél is valamit, azt csakis egész lenn, de ilyenkor ez nem valószínű! Feleslegesen ne nyomkodd a pocakod, majd idővel nőni is fog! Egy része genetika, alkat kérdés! Sok Boldogságot!

28 hkm

2012. ápr. 18. 10:54
 2/15 anonim ***** válasza:
Mi már túl vagyunk a terhességen( első), de azért még emlékszem rá hogy 12-13 hetesen kezdett nőni a pocim. Addig szinte lapos volt. Aztán 20 hét után gyorsan nőtt.
2012. ápr. 18. 10:54
 3/15 anonim ***** válasza:
12 hét után rohamosan növekedett a méhem.
2012. ápr. 18. 11:00
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez alkattól függ. Én már a 9. héten sem tudtam volna letagadni. Ne aggódj, majd megnő a te pocid is. :)
2012. ápr. 18. 11:01
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Olyan türelmetlen vagyok, mindig nézegetem a tükör előtt, de a kis úszógumin kívül mást nem látok.
2012. ápr. 18. 11:05
 6/15 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy alulról fog nőni?
2012. ápr. 18. 11:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Természetesen, hisz ott van a méhed, majd a hónapok teltével fentebb is "jön", vagyis majd nő!
2012. ápr. 18. 11:08
 8/15 anonim ***** válasza:

Igen, alulról. :) Nyugi hamarosan szép nagy pocid lesz. :)

Második voltam.

2012. ápr. 18. 11:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Nalam az elso babat mar 9 hetesen eszrevettek (normal testalkat). Jelenleg 8 hetes vagyok a masodikkal, de meg nem venni eszre (most sovany a testalkatom)
2012. ápr. 18. 11:59
 10/15 anonim ***** válasza:

15hetes vagyok és még nem látszik. Illetve, valamicske igen, de az még olyan "háj" pocak féle :) Szóval nem terhes pocak, de tény, már azt a kevés hasamat sem tudom behúzni, és már keményebb is.

Ne aggódj, pár hét és olyan rohamosan fog nőni....

2012. ápr. 18. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!