Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11+4 hetes vagyok, de semmi...

11+4 hetes vagyok, de semmi változást nem látok a hasamon, ugye ez normális? Nektek mikor kezdett el nőni?

Figyelt kérdés

Ha lefekszem, és elkezdem tapogatni akkor sem érzek semmit. :(

Olyanok válaszoljanak légyszi, akik az első babót várják.

2012. ápr. 18. 10:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem se látszott szinte semmi egészen félidőig, de akkor is nagyon kellett figyelni... Emlékszem a cukorterheléses vérvételnél megkérdezték, hogy mit keresek itt, mert még tuti nem vagyok annyi idős, hogy jönnöm kellejen ;)Sőt a CTG-n is néztek rám, hogy biztos eltévedtem, alig akarták elhinni, hogy a 36. hétben vagyok ;) Mondjuk én örültem neki, hogy nem nőttem meg nagyon.Így is teljesen egészséges 47 cm 2850 gr-os kisfiam született ;)
2012. ápr. 18. 12:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Én 14 hetes elmultam pár napja és kb 10-12 hét körül kezdett el látszani a pocakom,igaz még kicsi de már gömbölyödik.
2012. ápr. 18. 13:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is 11+4 vagyok. Párom pont tegnap jegyezte meg hogy már van egy kis hasam. De ruhában még nem lehet észrevenni.viszont mar kezdem érezni hogy kicsit kényelmetlen a farmerom.
2012. ápr. 18. 13:26
 14/15 anonim ***** válasza:
én a 12.hétig bírtam a régi gatyáimban, ekkorra már olyan szinten szorítottak, hogy bár akkora hasam még most sincs, de terhesnacit kellett vennem. napközben egyébként egész szép pocak kerekedett már ekkor, de reggel felkeléskor csak az alhasam dudorodott. mostanra, a 19. hétre már reggel is szépen látszik a pocakom, de még közel sem az a tipikus "terhes has". mindenesetre engem nem zavar, szerintem Téged se zavarjon. én is sokat nézegetem a tükörben, de biztos vagyok benne, hogy lesz idő, amikor visszasírjuk a kispocakos időszakot. pl majd mikor nagy hassal kell zoknit vagy cipőt felhúzni, szőrteleníteni, hajolgatni.. mindennek meg van a maga szépsége, ahogy ennek is :) élvezd! boldog babavárást, ölellek
2012. ápr. 18. 13:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Teljesen ormalis. Kb a 12. Hetenhagyja el a mehex teteje a szemerdombod vonalat, szoval addig meg fekve sem kell erezni. Ha mar most pocakod lenne, az amiatt lenne mert puffadnal, vagy nem lenne tul eros a hasizmod es kiengedned a pocakodat osztonbol.

Nekem egyik babaval sem igazan latszott semmi ennyi idosen, max puffadas estenkent, de pl meg a masodik baba erkezeserolis csak 16 hetesen szoltunk a csaladnak es konkretan nem vettek eszre semmit addig.

Es nem vagyok molett, pont ellenkezoleg, magas vagyok es vekony, eros izomzattal, sportolok is. A doki szerint eros a hasizmom, jol tart. A babak normal sullyal szulettek, egyik 3 kg felett, masik 4 kg alatt picivel, vegig kicsi pocakom volt.

2012. ápr. 18. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!