11+4 hetes vagyok, de semmi változást nem látok a hasamon, ugye ez normális? Nektek mikor kezdett el nőni?
Ha lefekszem, és elkezdem tapogatni akkor sem érzek semmit. :(
Olyanok válaszoljanak légyszi, akik az első babót várják.
Teljesen ormalis. Kb a 12. Hetenhagyja el a mehex teteje a szemerdombod vonalat, szoval addig meg fekve sem kell erezni. Ha mar most pocakod lenne, az amiatt lenne mert puffadnal, vagy nem lenne tul eros a hasizmod es kiengedned a pocakodat osztonbol.
Nekem egyik babaval sem igazan latszott semmi ennyi idosen, max puffadas estenkent, de pl meg a masodik baba erkezeserolis csak 16 hetesen szoltunk a csaladnak es konkretan nem vettek eszre semmit addig.
Es nem vagyok molett, pont ellenkezoleg, magas vagyok es vekony, eros izomzattal, sportolok is. A doki szerint eros a hasizmom, jol tart. A babak normal sullyal szulettek, egyik 3 kg felett, masik 4 kg alatt picivel, vegig kicsi pocakom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!