Teljesen felfordult az étkezések. Valami tanács?
Figyelt kérdés
3. Babámat várom, 8 hetes kismama vagyok. Életmódot váltottam, kalória számlálás jött be nekem. Nagyon túlsúlyos voltam 126kg. Szeptemberben kezdtem az életmód váltást. IR és pcos voltam, vagyok. Aztán bekattant valami és életmódot váltottam, sikerült 92 kg-ra lefogyni 5 hónap alatt. Nemrég kiderült hogy babát várok és amit eddig megettem nem megy le a torkomon. Zömében húst és zöldséget fogyasztottam. Imádtam ,hogy milyen finomak tudtak lenni szerettem így étkezni. Viszont minden amit eddig ettem nem esik jól. Hányingerem van tőle. Semmit nem bírok megenni mert felfordul a gyomrom. Állandóan a csokit kívánom és a sült krumplit és halom olyan dolgot amit nem kellene. Kicsit meg vagyok íjedve. Természetes hogy jön fel plusz súly ilyenkor , de 2 X császaroztak hosszanti vágással ami több mint 20cm. A vágás miatt félek a hízástól , hogy őszinte legyek. Mozognom sem nagyon szabad. 6. Héten bevéteztem és ágynyugalomra utasított az orvos. Így a szobabiciklitől is elvagyok tiltva. A másik 2 babával nem volt ilyen gondom. A második gyermekem után híztam el ilyen durván, de velük nem volt még ez az undor minden féle. Van valaki hasonló cipőben? Valami tanács jól jönne.2022. ápr. 7. 13:45
1/3 anonim 

válasza:

Ha kalóriaszamlálással fogytál le, tudod hogy mindent ehetsz, csak adott kalórián belül. Ha sült krumplit ennél, egyél azt, csak továbbra is számold mennyit ehetsz. A 2. trimeszterben valószínű vissza tudsz térni az egészségesebb ételekhez. Nyilván a kalória több lehet picivel terhesen, de ennek olvass utána mennyivel.
2/3 anonim 

válasza:

Én hiszek abban, hogy azt kell enni amit a kívánsz, a szervezeted jól tudja mire van szükséged. Amire most odafigyelnék, az a mértékletesség. Nem 1 tábla csokit befalni, hanem 1-2 kockát csak :) Meg minden más is amit kívánsz... mértékkel...és akkor nem lesz gond szerintem :)
3/3 A kérdező kommentje:
Igen , tudom hogy végülis bármit mehetnék csak a kalóriát kellene néznem. De a baj ott van , hogy már nem elég. Eddigi 2 terhességem alatt nem tapasztaltam, hogy ennyire ki lennék "éhezve".
2022. ápr. 9. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!