Várjunk még? Tanács? Vélemény?
Figyelt kérdés
A gondom az lenne, hogy van már 1 gyerekünk, de szóba került legyen tesó. Csak az a baj hogy míg hetekig úgy érzem jöhet azonnal nagyon akarom, úgy ezt az érzést hirtelen váltja a Nem. Amikor azt érzem (főleg egy nehezebb nap után) hogy nem kell nem akarom. Eszembe jut hogy hogy bírom majd, stb... Szóval ez a két érzés folyton lángol bennem. Nem tudom mégis hogy legyen. Várjunk még vele amíg folyamatosan azt az igen akarom érzést nem érzem? Vagy ne, és majd el múlnak a kételyek? Tanácstalan vagyok....2021. máj. 19. 08:42
1/4 anonim válasza:
Én is így voltam. De mindenképpen szerettünk volna kistesót, csak a kis korkülönbség jöhetett szóba, mert már nem vagyok fiatal. Én inkább még vártam volna, de tudtam, ha akarunk még egy gyereket, bele kell vágnunk, első nagyon nehezen jött össze. Úgy voltam, jön, aminek jönnie kell. Hamar összejött, és nagyon örültem neki, elmúltak a kételyek, pedig nehéz volt a terhességet végig csinálni egy másfél éves gyerek mellett.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is másfél éves. Én 34 vagyok most, de én mondtam férjemnek hogy legkésőbb jövő év végéig van a határidő hogy megszulessen a kicsi. Utána 36 évesen én már nem akarok belevagni.
2021. máj. 19. 09:26
3/4 anonim válasza:
Nekünk nagyon bejött a kis korkülönbség, az első 2 között 13, a 2. és 3. között 17 hónap van. Nagyon gyorsan összenőttek, rengeteget vannak együtt, nekem emiatt könnyebb most (4, 3, 1,5), mint amikor az első egyedül volt. 😊
4/4 Senior Séf válasza:
Legyen kistesó. Örök életedben bánni fogod, ha kihagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!