Ma voltam dokinál mensruáciom elmaradása és 3 pozítiv teszt miat Bizhatok hogy baba van?
Sziasztok. 1,5 éve probálkozunk babával 1 hete 3 erős pozitív tesztem lett. Ma voltam dokinál látta petezsákot 8mm. Embriót még nem.azt mondta 3 hét mulva mennyek vissza. Bizhatok benne hogy akkor már látni fogja? Volt már valaki így?
Február 22 volt az utolsó mensim ha jol szamoltam 4 hetes lehetek
Köszönöm választ előre.
Menjek
A terhességet mindig az utolsó menstruáció első napjától kezdve kell számolni, mert az a biztos, a fogantatás nem. Tehát te 6 hetes vagy. Ha pozitív a teszted, akkor terhes vagy és igen, van rá esély, hogy 3 hét múlva többet fogtok látni.
Fölösleges ilyen korán dokihoz menni! Ennél többet még nem kell h lásson.
Az h mi lesz belőle majd 3 hét múlva kiderül!
Szerintem reménykedhetsz, de azért a három hetet kicsit sokallom, elvégre is már 6 hetes kéne legyél, ilyenkor már napok kérdése a szivhang.
Valószínűleg arra gyanakszik, hogy később fogant és reméljük így is van , ha már pozitív a teszted
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!