Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mást is zavart, hogy az első...

Mást is zavart, hogy az első 12 hétben nem lehet igazán érezni a terhességet?

Figyelt kérdés

Ez az első terhességem és annyira szürreális állapot, hogy azon túl, hogy fáradtabb vagyok, néha émelygek, de épphogy és a picit puffadtabb a hasam olyan mintha semmi se történt volna. Látom itt a sok kérdést, hogy normális-e ez, az, mikor milyen tünetek jönnek, mennek.

Tapasztalt anyukák, hogy csináljátok a 12 hetet végig? Nem foglalkoztok vele, tervezgettek, figyelitek magatok vagy inkább elfoglaljátok a gondolataitokat mással. Adjatok tanácsot kérlek.

2022. ápr. 4. 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Első terhességnél 25.hét körül látszódott,másodiknál már 14-16 hetesen.
2022. ápr. 4. 18:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Én ott nyugodtam meg mikor éreztem, hogy mozog. Addig mindig aggódtam, hogy vajon a következő UH-n még megvan? Rendben van? De amikor minden nap megrugdos akkor tudom, hogy még megvan :D
2022. ápr. 6. 07:20
 13/13 anonim ***** válasza:

9es, szerintem emiatt írta:"De neked biztos rosszabb, hogy nem érzel semmit."

Első trimesztert én is végig hánytam, mint itt előttem valaki, meg sav is bántott engem is elég hamar, aggódom is, sok rossz álmom van. 2 hete nagyjából pár naponta fejgörcsöt kapok, min 2 napra. 16 hetes vagyok most.

2022. ápr. 27. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!