14 hetes vagyok, érezhetem a baba mozgását? első terhességem, és fekvés közben érzek a hasamban pici mozgásokat, sokszor érzem hogy a beleim is mozognak de ez valahogy más, fura bizsergető érzés mint ha úszna benne valami 😊
Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat boldog babavárást kismamák2022. jan. 2. 21:26
1/8 anonim válasza:
Szerintem az csak belmozgas. Én is első babás de csak a 21.hetben kezdtem érezni, de függ a lepény elhelyezkedesetol is de szerintem korai.
2/8 anonim válasza:
A második gyerekem nagyon korán éreztem. A harmadik már máshol helyezkedett, őt megint csak a félidőnél éreztem egyértelműen
3/8 anonim válasza:
Hát én most le leszek pontozva, de én már 11 hetesen éreztem. Épp vetkőztem az esti fürdéshez, mikor mintha egy kis halacska lubickolt volna az alhasamban, csikizős érzés volt.
4/8 anonim válasza:
#3 Pont ezeket én is éreztem (úszkálás, csikizes, belső cirógatás), de olvastam mindenütt, hogy csak a 16. héttől lehetséges, első babánál pedig inkább később.
5/8 anonim válasza:
Igen én is olvastam előtte, nem is vártam, hogy megérzem még, de annyira egyértelműen ő volt. Csap pár másodperc volt de ledermedtem. 😄 Most 7 hetes vagyok, kivancsian varom őt mikor érzem majd mozogni 😁.
6/8 anonim válasza:
14 hetesen éreztem én is először.
7/8 anonim válasza:
Én is 14 hetesen éreztem először a nagyot. 😊 18 hetesen már látszott kívülről is.
8/8 anonim válasza:
14.hetes voltam, amikor megvolt a belgyógyászati vizsgálat. Az orvos úgy megnyomkodta a hasamat, hogy onnantól fogva éreztem a baba mocorgását. Először én is bélmozgásnak hittem, de a sokadik buborék/lepke cirógatás után rájöttem, hogy az a baba mozgása már. Csodás érzés volt🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!