Kismama mehet túrázni?
Jelenleg 27 hetes kismama vagyok, párommal régen rengeteget túráztunk, hegymásztunk 9-11km-es távokat.
Amióta várjuk a kis pocaklakót, nem voltunk... Hát eddig bírtam... Kérdésem, hogy szabad mennem újra túrázni?
Miert ne lehetne ? En a 36. hetig dolgoztam ( nover, 12 oras muszak, napi 3 ora utazas , kulfold, itt nem irjak ki a terheseket tappenzre, hisz nem betegseg).
Nem a labad tort el, csak terhes vagy. Mindent csinalhatsz, amit birsz.
Na megjott a " táppéncsalásfóbiás" 😄🤣
Kerdező ha jól érzed magad,nyugodtan :)
Minden nap 5 km-t mentem az erdőben a kutyával 40+6ig, 41.en indítottak.
Ha bírod, menj csak.
Én is imádok túrázni, de pontozzatok le, én nem mernék a hegyen túrázni. Bármi történhet Veled, elesel egy gyökérzetben, megcsúszol a sárban, a mentő nem fog tudni érted menni.
Ha eddig nem mentetek, már ne is menjetek.
Mondom, én ezt úgy mondom, hogy hatalmas túrázó vagyok, de manapság csak a gáton sétálgatunk, vagy olyan helyen, ahol közel a segítség.
Ráadásul a terepkörülmények sem kismamának valóak, a magas szintkülönbségek veszélyesek, meredekek.
9-11 km az nem is nagy távolság.
Simán mehetsz.
5-os, gondolom nem a Mount Blancra keszul :)
Magyarorszagon azert nincsenek akkora hegyek, hogy ne erne oda segitseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!