Milyen kismama tornát ajánlanátok?
Intim torna mindenképp. A szülésnél is segített, de utána a gyógyulásban elengedhetetlen volt. Pillanatok alatt helyreállt odalent minden. Bónusz, hogy otthon, munkahelyen, buszon, bárhol végezhető :D
Egyébként én youtube-ra írtam be, hogy pregnant workout, vagy millió videót kidobott, azok közül szemezgettem a számomra szimpatikusakból.
helloanya.hu
Torna és jóga is van. Én végig csináltam a terhességem alatt, nagyon szerettem, jófejek a csajok Főleg a jóga volt a kedvencem, de a torna is nagyon jó. Folyt a víz rólam rendesen :)
Nekem a gyógytorna jött be leginkább. Csoportos kismama torna formában. Igazából a 3-4. alkalom után már simán tudtam otthon egyedül is csinálni, minden nap végigcsináltam. Brutál keresztcsont táji fájdalmaim voltak, kifejezetten erre is néztünk egy csomó csípő kimozgató, lazító gyakorlatot.
Ha te problémamentes vagy ilyen szempontból, akkor youtube-on is elérhető sokféle torna. A gátizom tornát pedig tényleg érdemes elkezdeni, ha eddig nem tetted. Viszont a gyógytornász nálunk azt mondta, hogy lehetőleg úgy csináljuk, hogy nincs teher a gáton. Vagyis pl. fekvő helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!