Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 és 24 évesen lehetünk jó...

22 és 24 évesen lehetünk jó szülők?

Figyelt kérdés

Pár napja tudtuk meg hogy babánk lesz, kicsit meg vagyunk ijedve. Barátnőm 22 én 24 vagyok. Szeretjük egymást, de attól is tartok hogy mi van ha esetleg szétmegyünk. Nekem ő az első barátnőm. Neki már voltak barátai.

Én nagyon korainak érzem, meg a barátnőmet is egy kicsit komolytalannak, éretlennek tartom egy gyerekhez. Tudom régen a többségnek ekkor már több gyereke is volt akár.

Dolgozunk már mind a ketten összesen kb 450 et keresünk, szüleinkkel élünk. Ennyi pénzből meg lehet lenni egy gyerekkel? Meg össze kéne költöznünk, szóval albérletre is kéne, meg ugy nem fog tudni egy ideig dolgozni a barátnőm, tehát akkor fele pénz lesz csak.

2022. márc. 26. 11:07
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a korotok lesz a probléma, hanem a hozzáállás. Ha már most látod, hogy a párod éretlen, te pedig nem állsz készen rá, akkor vetessétek el, és te jobbra, ő balra. Ilyen esetben marad az, hogy "majd a gyerek összetart", de hidd el, nem fog.
2022. márc. 26. 19:59
 32/32 anonim ***** válasza:
0%

De értsd már meg 4-es, hogy itt egy hasonló korú fiatal párról van szó, nem egy felnőtt férfi és tinilány kapcsolatáról.

Ne haragudj, jogunk van azt gondolni, hogy beteg dolog, ha egy 30 éves 17 évessel kezd, és tényleg nem releváns a ti helyzetetek, mert amikor egy ilyen korú férfi egy félig gyerekre veti rá magát, az olyan jellegű mentális problémát feltételez, ami miatt egyértelmű, hogy a te férjed nem is nagyon tudott volna elhagyni téged, mert a vele egykorú felnőtt nőkkel nyilván nem tudoot bánni, ha gyerek kellett neki, a komplexusmentes 17 évesek meg - és belőlük van több -, általában nem 30 éves férfit akarnak. Lehet, hogy te voltál az, egyetlen esélye, más gyereket nem tudott volna, összeszedni utánad.

2022. márc. 26. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!