22 és 24 évesen lehetünk jó szülők?
Pár napja tudtuk meg hogy babánk lesz, kicsit meg vagyunk ijedve. Barátnőm 22 én 24 vagyok. Szeretjük egymást, de attól is tartok hogy mi van ha esetleg szétmegyünk. Nekem ő az első barátnőm. Neki már voltak barátai.
Én nagyon korainak érzem, meg a barátnőmet is egy kicsit komolytalannak, éretlennek tartom egy gyerekhez. Tudom régen a többségnek ekkor már több gyereke is volt akár.
Dolgozunk már mind a ketten összesen kb 450 et keresünk, szüleinkkel élünk. Ennyi pénzből meg lehet lenni egy gyerekkel? Meg össze kéne költöznünk, szóval albérletre is kéne, meg ugy nem fog tudni egy ideig dolgozni a barátnőm, tehát akkor fele pénz lesz csak.

Kedves 4#...
17 éve vagyok együtt férjemmel, 3 gyerekkel.. 34 éves férjem én 35.
Mire legyek féltékeny?
Nem tartom normálisnak mikor egy felnőtt kikezd egy kiskorúval. Nem normális. De az sem, mikor egy 40 éves egy 20 évessel kezd.
Teljesen más generáció, más életszakasz, és normális esetben teljesen más felfogásnak, érzelmi intelligenciának kellene lennie..
A kedves párod valószínűleg a béka feneke alatt volt közel 30 évesen fejben, ha csak egy tinivel volt képes egy síkra kerülni..
🤷♀️
Normális lelkületű, egészséges fiatal felnőtt férfinak nem egy gyermeteg tini kell, ha még is, ott valami nem kerek. Ha tetszik ha nem,de ez az igazság.
13# és 17# kommentelő voltam.

Amúgy teged mit zavar ez?
Mire fel jössz és mondasz ítéletet a fejük fölött? Milyen alapon?? Mert itt arctalanul megteheted?
Azt hiszed a te véleményed sz IGAZSAG? Szánalmas,,, rossz olvasni,fejezd be.

Itt nem csak az anyagiak a kerdes, hanem, hogy nem is eltetek egyutt. Osszeszokott paroknal is "trauma" a gyerekvallalas, foleg, ha nem egy eszik-alszik babat kaptok.
A neveles meg mas kerdes.

Ugy látom a moderátorok sem tűrték tovább a mocskolódást.
Nehogy már te akard megmondani mi a normális...

Szerintem nem a kor számít. Én is 22 évesen szültem az első lányomat, hasonlóan éretlen voltam egyébként.
De a gyerek mellett pikkpakk összekaptam magam és felnőtté váltam úgymond. Nincs más választás.
Aztán még született 26 évesen még egy lányom, de szétmentünk.
31 évesen összejöttem a párommal, aki akkor 52 volt. Most 9 hónapos a közös kisfiunk. Nem a kor a lényeg!

Én 26 vagyok,férjem 27. Én nem érzem magam elég érettnek magam az anyaságra de szerintem erre nem is lehet felkészülni vagy meg"érni" rá. Mamám mindig mondja nekem hogy nem vagyok érett egy gyerek vállaláshoz,de ő miért volt az 19 évesen? Semmivel nem tett többet mint én 26 évesen csak annyi hogy nekünk már a karakterünk és ő egy erősebb jellem.
Sok roma szül gyereket a szegénységbe és sokak ugyanúgy szegények egész életükben mégis van gyerekük.

25#
Milyen mocskolódást? Nem mocskolódtam, az nem itt kezdődik.. Még csak kultúrálatlan sem voltam. Akinek meg nem inge.. Nem veszi magára ugye?
a 21# válaszom nincs törölve..
Azóval ennyit erről.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!