Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 és 24 évesen lehetünk jó...

22 és 24 évesen lehetünk jó szülők?

Figyelt kérdés

Pár napja tudtuk meg hogy babánk lesz, kicsit meg vagyunk ijedve. Barátnőm 22 én 24 vagyok. Szeretjük egymást, de attól is tartok hogy mi van ha esetleg szétmegyünk. Nekem ő az első barátnőm. Neki már voltak barátai.

Én nagyon korainak érzem, meg a barátnőmet is egy kicsit komolytalannak, éretlennek tartom egy gyerekhez. Tudom régen a többségnek ekkor már több gyereke is volt akár.

Dolgozunk már mind a ketten összesen kb 450 et keresünk, szüleinkkel élünk. Ennyi pénzből meg lehet lenni egy gyerekkel? Meg össze kéne költöznünk, szóval albérletre is kéne, meg ugy nem fog tudni egy ideig dolgozni a barátnőm, tehát akkor fele pénz lesz csak.

2022. márc. 26. 11:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
89%

Te a vizsgálatokról beszéltél,én arra reagáltam. Hogy jön ide a kiságy???

Egyébként meg ezt is meg lehet oldani annak aki akarja, használtan,fillérekért.

Aki meg nem akarja,az vetesse el. Ennyi.

2022. márc. 26. 11:53
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Baratnod elkezdhet megtanulni valamit gyorsan, amibol tud otthon is dolgozni, pl virtualis asszisztens, barmilyen grafikus, it-s dolog amit tud szabaduszokent csinalni, marketing, stb.

Persze ez csak egy tipp arra az esetre, ha erdekli az ilyesmi. De kotogethet akar babasapikat is vagy barmi. Sok anyuka csinal valami mellekes dolgot otthonrol, amibol jon egy kis plusz penz es legalabb a pelenka ara vagy valami kijon belole.

2022. márc. 26. 12:01
 13/32 anonim ***** válasza:
38%

Kedves 4#

Tehát kiskorúként kikezdett veled egy felnőtt.. 👏

2022. márc. 26. 12:11
 14/32 anonim ***** válasza:
85%
4 vagyok, mind mondtam azóta is együtt vagyunk. 12 éve. Nem tudom miért kell kötekedni. Persze lehet úgy is nézni ahogy te, de ez akkor lenne helyen való ha azóta nem lennénk együtt!
2022. márc. 26. 12:14
 15/32 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem kifejezetten szép hogy azóta is együtt vannak!!
2022. márc. 26. 12:17
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés a fele, főleg ha albérletbe mentek, már az elején elkérnek legalább 1 havi kauciót, ha nem kettőt. Ha korainak tartod magad szülőnek lenni, és a barátnőd is komolytalan hozzá, nem valószínű, hogy működni fog így a dolog. De persze addig változhattok, de nincs rá garancia.
2022. márc. 26. 12:18
 17/32 anonim ***** válasza:
54%

Engem mindig elgondolkoztat mikor egy felnőtt kikezd egy kiskorúval.

Egy ilyen fiatal felnőtt milyen érzelmi intelligenciával rendelkezik, mennyire felel meg a korának? Miért csak egy fiatalka, tapasztalatlan, sebeszhető tinit tud "felszedni".. És miért nem egy korabelit?

2022. márc. 26. 12:22
 18/32 anonim ***** válasza:
25%

Tönkreteszitek az életeteket, ha még lehet, vetessétek el.

Ez az igazság.

2022. márc. 26. 12:31
 19/32 anonim ***** válasza:
12%
A 4-es kommentjét szerintem felesleges relevánsnak venni, ott két mentálisan nem százas emberről van szó, vagy legalábbis az a 30-as pasi, aki kiskorú tinilánnyal kezd ki, az tényleg szenvedhet valamiféle problémában...
2022. márc. 26. 13:02
 20/32 anonim ***** válasza:
82%
4 vagyok. Persze, itelkeztel csak, faj, hogy mi 12 éve boldogan együtt élünk 3 gyerekkel :D nem irigyellek!
2022. márc. 26. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!