Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 missed ab után újra babát...

2 missed ab után újra babát várok.5hetes vagyok. Lehetünk együtt?

Figyelt kérdés
Szerintetek lehetünk együtt?nem lesz baj?dokihoz csaj jövő héten megyek.félek hogy negint barnázni fogok
2015. okt. 31. 12:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

Most komolyan 2 vetélés után a szex a legfontosabb?

Akarod ezt a babát vagy sem?

2015. okt. 31. 13:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Az én dokim a 12-13 hétig tiltotta a szexet és utána is csak nagyon óvatosan lehetett.
2015. okt. 31. 13:49
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen akarom!ezért is lettem volna kiváncs hogy mások el voltak e tiltva.nert én pl a másodiknál nem voltam eltiltva mert az elején problémamentes volt minden.az elsőnél viszon már az elejétől barnáztam..most viszont magam sem tudom mit szabad és mit nem..mert most még nem merünk együtt lenni..pedig jó lenne.és tudom hogy ha egy egészséges terhességről van szó,akkor semmi akadája(a fiamnál minden rendben volt és lehetett).csak most nem tudom ilyenkor mi van...
2015. okt. 31. 14:09
 4/14 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem mernék, amíg a doki nem ad rá engedèlyt.
2015. okt. 31. 16:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Én egy vetélés után nem mertem és őszintén eszembe sem jutott. Ma kezdtem a 12.hetet és most úgy érzem megpróbáljuk. Én féltem nagyon nehogy baj legyen.
2015. okt. 31. 21:40
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekünk eszünkbe sem jut a szex!!!

Nekünk fontosabb a kisbabánk!

2015. nov. 1. 07:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Szex ide vagy oda...ez a baba is elment...
2015. nov. 1. 14:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Uh nagyon sajnálom:-((
2015. nov. 1. 20:44
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi...már nem tudom mit kellene tennem,hogy velünk maradjon egy baba...jöhetnek a kivizsgálások...
2015. nov. 1. 22:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnalom! :(((

Egyszer en is ateltem, tudom, milyen szornyu, de hinni kell abban, h lesz egy kis lelek, aki Titeket valaszt szuloknek! Ne add fel a remenyt! :)

Sikerulni fog!

2015. nov. 1. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!