Igazából csak elgondolkodtam a dolgon, hogy mi van akkor ha majd a babám elég aktívan mocorogni fog, a párommal, hogy lehetünk majd együtt?
Vagy épp együttlétünk alatt kezd el ficánkolni a pocakban, eléggé furcsa helyzet.
Ilyenkor mit csináltatok, hogy oldottátok meg a helyzetet?
Köszönöm a válaszokat! :)
18 hkm (sajna még nem érzem őt, első várandóságom)
2014. szept. 8. 20:06
1/6 anonim válasza:
Szia
epp tegnap este probalkoztunk az egyuttlettel kb 1honap utan,mikor elkezdett a babam rugdosni... alvas lett a vege :)
25hkm
2014. szept. 8. 20:48
2/6 anonim válasza:
Úgy hogy hónapokig nem voltunk együtt, mert egyszerűen nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, hogy ott mozog a babó, picivel utána meg szexeljünk. A párom teljesen megértő volt, a szülés után pedig visszaállt minden a régi rendbe.
2014. szept. 8. 21:00
3/6 anonim válasza:
Hát... lehet, hogy én vagyok a nemnormális de az hogy hébe-hóba megmozdul a baba szex közben, engem-minket egyáltalán nem zavar.
Nekem nem tűnik perverznek... A babát nem bántjuk, ő meg nem tudja hogy miről is van szó.
Mondjuk nem szokott óriásiakat rúgni szex közben, inkább az előjáték alatt és a szeretkezés után szokott jobban mocorogni.
34hkm (második babás)
2014. szept. 8. 21:13
4/6 anonim válasza:
Nevezzetek furcsának, nem normálisnak, de engem nem zavart. Ha nagyobb lesz a baba, lehet másképp lesz, de egyenlőre (25 hetes) nem zavar, hogy néha megmozdul, akár közben is. Nyilván, amikor azt érzem, hogy rossz testhelyzetben vagyunk és azért mozoghat, akkor kicsit abbahagyjuk, de utána folytatjuk tovább.
2014. szept. 8. 21:53
5/6 anonim válasza:
En nemtudom miért de sosem érzem közben a babát..vagy azert mert nem arra figyelek vagy csak pont alszik mindig..:))
2014. szept. 9. 00:07
6/6 anonim válasza:
29 hetes kismama vagyok, már elég jó erőben van a babám. Szokott is mozogni szex közben, de nem mindig. Főleg akkor ha odafigyelek rá jobban. Ha nagyon belemerülünk a szeretkezésbe, akkor vagy nem mozog, vagy nem vesszük észre. Ha rossz neki a póz, akkor fordulunk, de nem hagyjuk abba. Persze finomabban csináljuk, de én ezért nem fogok hónapokat kihagyni, szükségem van a testiségre, meg a páromnak is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!