Mellső fali lepénnyel megengedett a nemi élet? 12 hetesen még fedte a méhszájat, akkor nem lehetett, mert véreztem is. Ma a 18 hetesen már jó helyen, a mellső falon tapad, kb 10 cm-re a méhszájtól. Mostmár lehetünk együtt a párommal?
10 hetesen,egy délután bevéreztem.
Egyébként akkor már vagy 2 hete nem szeretkeztünk,tehát nem attól volt.
Igazából épp az ágyban tévéztem, igy nemtudni mitől vérzet be akkor a lepény.
1 hónapig szinte csak feküdtem.
Rá 2 héttel állapította meg az orvos hogy a lepény okozta a vérzést,mert bár akkor is mellsőfali volt,de fedte a méhszájat is.
Mondta akkor hogy ne éljünk nemi életet.
Ma voltam a 18. heti ultrahangon.
Azt mondta az orvos hogy mostmár teljesen jó helyen van a lepény.
Azt mondta távol van a méhszájtól,10 cm-re.
Elfelejtettem megkérdezni hogy még mindig tilos-e a nemi élet.
Tudom hogy nem ez az elsődleges dolog amivel foglalkoznom kellene,de már 2 és fél hónapja nem értünk egymáshoz és hát nehéz megállni.
Ha eseleg volt valaki hasonló helyzetben,miután jó helyre kerűlt a lepény lehetett "együtt" lenni?
Egyébként innentöl kezdve teljesen normál terhességnek mondható,ha más gond nincs?
Ha mar verezgettel tenyleg nem ez kellene,hogy a legnagyobb gondod legyen.
De a kerdesedre erdemben valaszolva, en is bevereztem egyszer-miutan megfogant a kisfiunk nem is voltunk egyutt egeszen a 32.hetig,mert a ferjem kulfoldon dolgozott-,a lepeny fedte a mehszajam,a 20.hetre vandorolt el rola,szinten mellsofali volt. Elviekben lehetne mar,de kerdezz ra a dokidtol.en meg a 32.heten is csak ugy mertem egyutt lenni a ferjemmel,hogy a dokim megvizsgalt minden okes e.
Igazatok van,megvárom mit mond az orvos.
Hétfőn úgy is mennem kell,viszem a vizsgálati eredményt.
Azért kérdeztem,mert ugye eddig ezért voltunk eltiltva.
De majd a doki döntsön.
Az a biztos.
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!